Kim Kardashian, Kanye West'in yokluğunda panik atak geçirmiş

Reality show yıldızı kendine güvenini kazanana kadar psikolojik olarak zorlanmış

Kim Kardashian ve Kanye West'in 4 çocuğu var (AFP)

Skims markasının kurucusu Kim Kardashian, Hulu'da yayımlanan The Kardashians'ın yeni bölümünde Kanye West'e boşanma davası açtıktan sonra büyük etkinlikler için kıyafet seçmekte zorlandığını söyledi. 

West, Kardashian'la 7 yıllık evliliği boyunca onun stilistliğini yapmıştı. Reality show yıldızının kırmızı halıdaki ikonik pozlarının birçoğu West'in eseriydi. 

Perşembe yayımlanan programda ablası Kourtney Kardashian'la konuşan Kim Kardashian şu ifadeleri kullandı:

Giydiğim kıyafetlere kadar her şey için ondan tavsiye istediğim bir noktaya gelmiştim. Şimdi bile, 'Ne giyeceğim?' diye panik atak geçiriyorum. 'Önceden onaylanmış bir şeyi nasıl giyerim?' diye soruyordum.

Kardashian, adını Ye olarak değiştiren rapçiden ayrıldıktan sonra seçimler yapmak konusunda bir süre zorlandığını ve çok gergin olduğunu söyledi.

Reality show yıldızı West'in yokluğunda katıldığı Inovators Awards etkinliğinde giydiği kıyafet nedeniyle rapçinin kendisini sert biçimde eleştirdiğini de dile getirdi. West, Kardashian'a Marge Simpson'a benzediğini ve bu nedenle kariyerinin bittiğini söylemiş

 

 

Kendi seçimlerini sevse de tam olarak istediği sonuçları elde edemediğini belirten Kardashian, "Asla gerçekten bir vizyoner olmadım" diye itiraf etti. Reality show yıldızı şunları ekledi:

Kanye gelir ve 'Saçını, makyajını böyle yapmalısın' derdi. Ona hep güvenirdim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kardashian moda dünyasında ne anlam ifade ettiğini ve West olmadan bir sıçrama gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğini sorguladı. Reality show yıldızı kendine güveni arttıkça, "Bunu yapabilirim" diye düşünmeye başladığını da aktardı. 

41 yaşındaki Kardashian, 44 yaşındaki daha önce West'in ayrılsalar da giyimine yardım etmek istediğini söylemişti. Rapçinin her şeyi bırakıp stilisti olmak istediğini belirten Kardashian, "Kanye beni hep giydirdi ve tarzımı belirledi. 2000'lerin başında, görünüşümün ve tarzımın nasıl olması gerektiğini anlatan rastgele e-postalar gönderirdi" ifadelerini kullanmıştı. 

Kardashian, West'ten ayrıldığından bu yana komedyen Pete Davidson'la birlikte. Rapçiyse Kardashian'a benzerliğiyle dikkat çeken model Chaney Jones'la ilişki yaşıyor. Jones'un perşembe Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta dikkatli hayranlar modelin, koluna West'in adını dövme yaptırdığını söyledi. Hayranlar Jones'un kolunda "Ye" yazdığını öne sürdü. 

 

Independent Türkçe, Page Six, People

DAHA FAZLA HABER OKU