Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'yü Balkanlar'dan da söküp atacağız

Erdoğan açıklamasında, Sırbistan'da açılan Türkiye'nin yeni başkonsolosluğunun iki ülke arasındaki işbirliğine katkıda bulunacağını söyledi

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Sırbistan'daki Yeni Pazar Başkonsolosluğunun açılış törenine video mesajla katıldı. 

Başkonsolosluğun Türkiye ve Sırbistan ilişkilerine katkıda bulunacağını söyleyen Erdoğan, iki ülke arasındaki işbirliğinin her alanda geliştiğini belirtti.

Erdoğan, "TİKA'larımız kalkınma projeleri gerçekleştiriyor. Balkan coğrafyasındaki tüm kesimleri asırlardır birlikte yaşadığımız ve gelecekte de birlikte yaşayacağımız dostlarımız olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

FETÖ ile mücadeleye illişkin de açıklamalarda bulunan Erdoğan, "FETÖ ihanet çetesini Balkanlar'dan da söküp atacağız. 15 Temmuz gecesi bize ilk destek veren ilk liderlerden biri Sırbistan oldu dedi.

Erdoğan şöyle devam etti:

Sırbistan'da Boşnak nüfusun yoğun bulunduğu Sancak bölgesinde açılan Yeni Pazar Başkonsolosluğumuzun ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU