Heidi Klum, meleklerine veda eden Victoria's Secret hakkında konuştu

Alman manken değişimin zamanının çoktan geldiğini belirtti

Heidi Klum kısa süre önce Seal'la evliliğini ayakta tutmak için her sene yeniden evlendiklerini söylemişti (AFP)

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın eski mankenlerinden Heidi Klum, markanın kabuk değiştirmesine dair düşüncelerini paylaştı. 

Page Six'in haberine göre 48 yaşındaki eski manken iç giyim markasının yakında gerçekleşmesi beklenen revizyonuna yönelik konuşarak, "Gidişatın değişmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Süper model, markanın haziranda yeniden yapılanma açıklaması hakkında, "Sadece bunun çok daha önceden gerçekleşmesi gerektiğini söyleyebilirim" diye konuştu.

US Magazine'in bildirdiğine göreyse söz konusu duyuruyla marka için "yeni bir dönemin" başlayacağı belirtilmişti. Markanın kabuk değiştirmesine oyuncu Priyanka Chopra ve futbol yıldızı Megan Rapinoe gibi isimler de eşlik edecek. 

İç giyim markası, VS Collective çatısı altında kendi alanında başarılı ve ilham veren kadınlarla işbirliği yapacağını ve "devrim niteliğinde koleksiyonlar" hazırlayacağını belirtiyor. 

Victoria's Secret ayrıca kadın kanserleri için tedavi çalışmalarını desteklemeyi amaçlayan bir fon da oluşturacak. Markaya dair içeriden bilgi aktaran bir kaynak, "Tüm endüstri Victoria's Secret'ın bittiğini düşünüyor" demişti. Kaynağa göre yeni isimlerin markaya "pozitif bir değişim" getirmesi bekleniyor. 

Markanın 1999 ve 2010 yılları arasında mankenliğini yapan Heidi Klum bahsi geçen yeniliklere dair şunları ekledi:

Model olarak oraya gidersiniz ve işiniz olduğu için mutlusunuzdur. Şirket olmadığınızda size söyleneni yaparsınız. Ama nihayetinde şimdi dönüp baktığımda bunların çok daha öncesinde yapılması gerektiğini düşünüyorum. 

Klum her ne kadar Victoria's Secret'in değişim aşamasında olduğunu kabul etse de bunun "çok uzun sürdüğünü" belirtti. 

Victoria's Secret yeniden yapılanma kapsamında markanın yüzü olarak tanınan ve "melekler" diye nitelenen mankenlere de veda edecek. Markanın geçirdiği değişim gerçekçi olmamakla eleştirilen güzellik standartlarının da bir kenara bırakılması anlamına geliyor. 

 

Independent Türkçe, Page Six, US Magazine

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU