LeBron James, oğlunun basketbol maçında anonsçuyla tartışırken görüntülendi

Saha kenarındaki anonsçu, NBA yıldızının oğlunun, babasının adını taşıyan bir sahada oynadığı için hakemin bir kararından faydalandığını öne sürdü

LeBron James, oğlunun basketbol maçında, çocuğa babasının adını taşıyan bir sahada oynadığı için faul verildiğini öne süren saha kenarı anonsçusuyla karşı karşıya geldi (Ekran görüntüsü)

NBA süperstarı LeBron James, oğlu Bronny'nin basketbol maçında bir anonsçuyla tartışmaya girdi. Anonsçu, genç basketbolcuya babasının adını taşıyan bir sahada yarıştığı için faul verildiğini ima ediyordu.

LA Lakers yıldızı, NBA'de geleceği olabilecek olağanüstü Ortabatı takımlarının ve liseli basketbolcuların yer aldığı "The Battle: Summer Showcase" adlı üç günlük bir etkinlik kapsamında oğlunun maçında tribünlerde oturuyordu.

Maç, Ohio eyaletinin Akron kentinde James'in mezun olduğu St. Vincent-St. Mary Lisesi'nde oynanıyordu. Maçın oynandığı salonun adı LeBron James Salonu'ydu ve James'in lise yıllarında ünlendiği yerdi.

Söz konusu olay, James'in saha kenarındaki bir anonsçunun sözlerini duymasıyla meydana geldi. Anonsçu, James'in oğluna, babasının adını taşıyan bir sahada oynadığı için faul verildiği ima ediyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu yoruma itiraz eden James, anonsçuya karşı memnuniyetsizliğini dile getirmek için sahaya yürüdü.

NBA yıldızı şikayetini bildirdikten sonra koltuğuna geri döndü.

James'in anonsçuyla karşı karşıya gelişi özellikle gergin bir durum gibi görünmüyordu, zira James haklı olabilir. Saha kenarındaki anonsçular genellikle hakem kararları veya maçtaki başka unsurlar hakkında görüş bildirmez. Genelde sadece oyunları anlatırlar.

 


Ne James ne de anonsçu olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Bu hafta James için zor bir hafta oldu. Zira uzun süredir James'in PR menajerliğini yapan Adam Mendelsohn da basına sızdırılan bir telefon görüşmesinde Siyahi Hayatları Önemlidir (Black Lives Matter) ve Me Too hareketi hakkında tartışmalı yorumlar yaptığı için özür dilemişti.

Yorumları The New York Times ortaya çıkarmıştı.

Beyaz olan Mendelsohn, bir ESPN muhabirine "Yorgunum. Me Too ve Siyahi Hayatları Önemlidir arasında, hiçbir şeyim kalmadı" demişti.

PR menajeri "daha iyi bir müttefik" olması gerektiğini söyleyerek yorumları için özür dilemişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU