Bridgerton'ın yıldızı: Seks sahnelerine hazırlıksız yakalandım

Regé-Jean Page, Netflix'in sevilen dizisinin tartışma yaratan seks sahnelerinin "çok yoğun" olduğunu söyledi

Bridgerton, Netflix'in gelmiş geçmiş en çok izlenen orijinal dizisi unvanını elinde tutuyor (Netflix)

Netflix'in sevilen dizisi Bridgerton'ın yıldızı Regé-Jean Page, dizinin tartışma yaratan seks sahnelerine hazırlıksız yakalandığını söyledi. Oyuncu, ailesinin söz konusu sahneleri izlemekten çok fazla heyecanlanmadığını da belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Page dizide pek çok seks sahnesinin olduğunu öğrendiğinde yaşadığı hissiyata hazırlıksız yakalanmış. Bridgerton'ın ilk sezonundan Page'in karakteri Simon ve Phoebe Dynevor'ın oynadığı Daphne'nin ilişkisi ekranlara gelmişti. 

Aktör, Hollywood Reporter'ın düzenlediği yuvarlak masa etkinliğinde hem kendisinin hem de ailesinin bu sahnelere hazır olmadığını ifade etti. 

Page her ne kadar ailesine söz konusu sahnelerle ilgili Whatsapp grubundan çok fazla uyarı gönderdiyse de görünüşe göre bunlar yeterli olmamış. Oyuncu yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı:

Hiç kimse yeterince hazırlanmamıştı. Ben de yeterince hazır değildim ve oradaydım. Bence izleyiciler Bridgerton'ın romantik yönlerinin yoğunluğundan memnundu. Kendim izlerken ne kadar memnun oldum emin değilim. Çok yoğundu. Ama bence izleyenler çok yoğun olmasını istiyordu. Ailem arkamı izleyerek bunalmak istemiyordu, özellikle de bu kadar sık. Fakat bu vesileyle izlediler çünkü herkes korkunç derecede mutlu görünüyordu.

Page, Netflix dizisinin ikinci sezonunda yer almayacağını nisanda duyurmuştu. Oyuncu, karakterinin en başından beri yalnızca birinci sezonda yer almasının planlandığını söylemişti. Dizinin yönetici yapımcısı Shonda Rhimes da oyuncunun dönmeyeceğini doğrulamıştı.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Page Six, The Hollywood Reporter

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU