Karamollaoğlu: Akşener’e yönelik ifadeleri şiddetle kınıyorum

Saadet Partisi lideri, Akşener’i arayarak üzüntülerini ve dayanışma duygularını ilettiğini kaydetti

Fotoğraf: AA

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alan ifadeleri şiddetle kınadı.

Akşener için sosyal medyada “fosforlu Meral” etiketi kullanılmış, İYİ Parti lideri bu etiketin kaynağının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olduğunu ifade etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karamaolloğlu, “Siyasi partiler ve onların yöneticileri nezaket ve üsluplarıyla topluma örnek olmalıdır” hatırlatmasında bulunarak, “Ancak gelinen noktada “üslup ve nezaket” sorunu siyasetin en önemli problemi haline gelmiştir” dedi.

“İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i hedef alan ifadeler bu nezaketsizliğin endişe verici son halkası olmuştur” diyen Karamollaoğlu, “Hiçbir şekilde kabul edilebilir değildir. Bu vesileyle Sayın Akşener’e yönelik ifadeleri bir kez daha şiddetle kınıyorum” dedi.

Saadet Partisi lideri şöyle devam etti:

Kendisini arayarak bu konudaki üzüntülerimi ve dayanışma duygularımı ilettim. Hiç kimsenin şüphesi olmasın Türkiye’de hakaretin değil nezaketin, kutuplaşmanın değil kucaklaşmanın hakim olduğu bir anlayışı hep birlikte inşa edeceğiz.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU