Tales of Dunk and Egg: Game of Thrones'un öncesini konu alacak yeni dizi geliyor

HBO'nun halihazırda üstünde çalıştığı House of the Dragon'ın 2022'de yayımlanması bekleniyor

Game of Thrones'un son sezonu aceleye getirildiği gerekçesiyle hayranların tepkisini çekmişti (HBO)

George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire) serisinden uyarlanan Game of Thrones dizisinin ekranlara getirdiği evrende geçecek yeni bir dizinin hazırlıklarının başladığı belirtildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Variety'nin aktardığına göre HBO, Game of Thrones dizisinde yaşanan maceraların öncesini konu alacak "Tales of Dunk and Egg" uyarlamasının hazırlıklarına başladı. Buz ve Ateşin Şarkısı serisinde yaşanan olayların 90 yıl öncesini konu alacak yeni uyarlama esasen Ser Duncan the Tall (Dunk) ve genç Aegon V Targaryen'in (Egg) başından geçenleri konu alıyor. 

George R. R. Martin, "Tales of Dunk and Egg" serisinde yer alan "The Hedge Knight"ı 1998'de, "The Sworn Sword"u 2003'te ve "The Mystery Knight"ı 2010'da yayımlamıştı. Bahsi geçen kitaplar daha sonra 2015'te "A Knight of the Seven Kingdom" ismiyle bir araya getirilmişti. 

Bahsi geçen projeye ilişkin herhangi bir senaristin ya da oyuncunun ismi dillendirilmese de kaynaklar HBO'nun Game of Thrones başarısının üstüne yeni tuğlalar eklemeyi planladığını belirtiyor. 

Kanal yakın zamanda House of the Dragon uyarlamasına yönelik haberlerle gündeme gelmişti. Targaryen Hanedanı'nı konu alacak dizinin 2022'de yayımlanması bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU