Luis Suarez, Atletico Madrid kariyerine gollerle başladı

Barcelona'dan Atletico Madrid'e transfer olan Luis Suarez, 70. dakikada oyuna girdiği maçta 2 gol ve 1 asistle yeni takımına merhaba dedi

Luis Suarez'in Atletico Madrid kariyeri 2 gol, 1 asistle başladı / Fotoğraf: AFP

Ağustos'ta Lizbon'da yapılan Şampiyonlar Ligi 8'li finaline katılması nedeniyle La Liga'da yeni sezondaki iki maçı ertelenen Atletico Madrid, İspanya Birinci Futbol Ligi'ndeki (La Liga) ilk maçına çıktı.

Granada'yı Wanda Metropolitano Stadı'nda konuk eden Atletico Madrid, ilk yarıyı 9. dakikada Diego Costa'nın attığı golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarının hemen başında Angel Correa ile skoru 2-0'a taşıyan ev sahibi ekip, 65. dakikada Joao Felix'le farkı üçe çıkardı.

 

 

Luis Suarez iyi başladı

Atletico Madrid'in Barcelona'dan transfer ettiği Luis Suarez, 70. dakikada Diego Costa'nın yerine dahil olduktan bir dakika sonra Marcos Llorente'nin attığı golün asistini yaptı.

Maçın 85 ve 90+3. dakikalarında fileleri havalandırmayı başaran Luis Suarez, attığı iki golle maçın skorunu tayin etti: 6-1

Granada'nın tek golü 87. dakikada Jorge Molina'dan geldi.

"Değişim ve bunu kabul etmek önemli"

Karşılaşmanın ardından İspanyol televizyonuna açıklamalarda bulunan Suarez, şöyle konuştu:

İlk maça böyle başlamaktan ve alınan 3 puandan çok memnunum. Bir futbolcu ilk maçında takıma gollerle yardım edebiliyorsa, bu her zaman bir mutluluktur. Ancak sezon daha çok uzun.

"Değişim ve bunu kabul etmek önemli" diyen Uruguaylı futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

Benim mükemmel şekilde karşılayan bir kulübe geldim. Harika bir ortam var ve bu sahaya da yansıyor.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU