Hollywood patronları, Millie Bobby Brown'ın kısa sürede en çok kazananlardan biri olacağını düşünüyor

Stranger Things ve Enola Holmes’ün yıldızı Brown, Hollywood patronlarının da dikkatini çekiyor

Brown, daha önce Enola Holmes'ün devamının çekilmesi gerektiğini düşündüğünü söylemişti (AFP)

Dijital yayın platformu Netflix’in Stranger Things ve Enola Holmes yapımlarında oyunculuk performanslarıyla göz dolduran Millie Bobby Brown, Hollywood patronlarının da dikkatini çekiyor.

16 yaşındaki genç oyuncu şimdiden dünyanın pek çok yerinde ciddi bir hayran kitlesine ulaştı bile. 

Enola Holmes’teki rolüyle izleyicilerden ve eleştirmenlerden aldığı tam not, Brown’un geleceğin en iyi kadın oyuncuları arasında üst sıralarda yer alacağına dair kuvvetli bir gösterge. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şimdiden ciddi meblağlar kazanan Brown’ın ailesi oyuncu 8 yaşındayken Birleşik Krallık’tan ABD’ye taşınmıştı. 

Brown daha 12 yaşındayken dahil olduğu Netflix’in Stranger Things dizisindeki Eleven rolüyle büyük bir başarı elde etti ve 13 yaşında Emmy Ödülleri’nde aday gösterildi. 

Mirror'ın haberine göre genç oyuncunun olağanüstü yükselişine dikkat kesilen Hollywood patronları da, Brown’un kısa süre içinde Jennifer Lawrence ve Emma Stone gibi Hollywood’un en çok kazanan aktrisleri arasında yer alacağını düşünüyor. 

Yapımcı Jonathan Sothcott, “Millie işinin erbabı, herkesin gözü onun üzerinde. Yıldızı hızla yükselecek” diye belirtiyor. 

9 yaşındayken ABC’de yayımlanan Once Upon a Time in Wonderland’de canlandırdığı genç Alice rolünün ardından Brown’ı ailesine Hollywood’a taşınmaları telkin edilmişti.

Yetenek menajeri Jonathan Shalit de, “13 yaşında Emmy’e aday gösterilmek onu inanılmaz bir yola soktu. Dünyada Millie kadar merak uyandıran bir aktris yok. Tevazu ve dürüstlüğü parlıyor" ifadelerini kullanıyor. 

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU