Selvi: Kılıçdaroğlu kısa bir süre içinde Muharrem İnce ile görüşecek

Hürriyet yazarı Selvi, Kılıçdaroğlu’nun “CHP’yle ilgili sorulardan memnun olmadı”ğını ifade ederken İnce ve CHP liderinin kısa bir süre içinde görüşeceğini iddia etti

Fotoğraf: AA

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce ile kısa bğir süre içinde görüşeceği yönünde bir izlenim edindiğini yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Selvi, Kılıçdaroğlu’nun CHP’yle ilgili sorulardan memnun olmadığını ifade ederek, “Biz Ekrem İmamoğlu ve Muharrem İnce diye sordukça o, ‘İktidar medyası ‘CHP’de bir çatlak oluşturur muyuz’ diye çalışıyor’ ifadesini kullandı.

Hürriyet’te “Trump doktrini” başlığıyla bir yazı kaleme alan Selvi, Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak bir değerlendirme yaptı.

“Bir şey dikkatimi çekti” diyen Selvi, “Kılıçdaroğlu, “CHP’yle ilgili sorulardan memnun olmadı. Biz Ekrem İmamoğlu ve Muharrem İnce diye sordukça o, ‘İktidar medyası ‘CHP’de bir çatlak oluşturur muyuz’ diye çalışıyor’ karşılığını verdi. Edindiğim izlenim: Kılıçdaroğlu kısa bir süre içinde Muharrem İnce ile görüşecek” iddiasını yazdı.

 

Hürriyet

DAHA FAZLA HABER OKU