Bahçeli, 21 gün sonra MHP Genel Merkezi’nde

Tedavisi tamamlanan MHP lideri, mesaiye başladı

Kolaj: Independent Türkçe

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tedavisinin ardından 21 gün sonra partisinin genel merkezine geldi. 

Bahçeli, bugün sabah saatlerinde, MHP’nin Ankara’nın Çankaya ilçesindeki genel merkez binasına gitti.

MHP liderini parti yöneticileri ve partililer karşıladı. Makamına çıkmadan önce gazetecilerin görüntülediği Bahçeli ve beraberindekiler ‘bozkurt’ işareti yaptı. Bahçeli'nin sakal bıraktığı görüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

MHP'den açıklama

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Bahçeli’nin mesaiye başlamasının ardından yazılı bir açıklama yaptı.

“Üst solunum yolu rahatsızlığı geçiren Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tedavisi tamamlanmış ve an itibarıyla Genel Merkezimizde mesaisine başlamıştır” bilgisi verilen açıklamada özetle şöyle denildi:

Sayın Devlet Bahçeli’nin hastalığı iyileşmeye yüz tutmuş ve bu hususta partimizce defalarca açıklama yapılmış olmasına rağmen malum çevreler, FETÖ fitnesinin ateşini sürekli harlayarak medya ve siyaset kurumlarının gündemini kaynatmayı sürdürmüşlerdir. Hastalık, hayat döngüsü içinde her insanın yaşayabileceği olağan bir imtihanken; neden MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin hastalığı 40 derecelik ateş gibi gündemin hararetini yükseltmek için kullanılmak istenmektedir?

23 Eylül'de hastaneye kaldırılmıştı

Bahçeli üst solunum yoluna enfeksiyonuna bağlı şikâyetler sebebiyle 23 Eylül'de Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmış, aynı gün taburcu olduğu ifade edilmişti.

Bahçeli'nin daha sonra tekrar hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti.

Tedavi sürecinin uzaması spekülasyonlara yol açmış, bazı çevreler Bahçeli’nin siyasete devam edemeyebileceğini iddia etmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU