Birliktelikleri film setinde başlayan 35 çift

Sette elektriklenme varsa ekrana da belirgin şekilde yansıyor

Oyuncuları romantik sahnelerde sarmaş dolaş görmeye alışığız ama bazen oyunculuk şüphe uyandıracak kadar iyi oluyor.

Yoğun çekim takvimleri göz önüne alındığında oyuncuların televizyon veya film setlerinde birbirlerine aşık olması şaşırtıcı değil. Normal buluşmalara vakit bulunamayınca bazen yapılabilecek tek şey oyuncu kadrosundan bir ilişki aramak gibi görünüyor.

Sette elektriklenme varsa ekrana da belirgin şekilde yansıyabiliyor. Richard Burton ve Elizabeth Taylor, Cleopatra setinde aşık olduklarında, gerçek hayattaki kimyayı filmde fark etmemek mümkün değildi.

Birliktelikleri Alacakaranlık (Twilight) setinde başlayan Kristen Stewart ve Robert Pattinson için de durum aynıydı. Ekrandaki ilişkinin tutkusunun gerçek hayatlarıyla eşleştiği kısa sürede görünür hale gelmişti. Sanıyoruz kan emme meselesi dışında…

Tabii bu, bu aşk hikayelerinin uzun soluklu olduğu anlamına gelmiyor. Ama sette aşık olan bazı oyuncuların ilişkileri yıllarca devam etti.

Evlenmekten geri durmuş olsalar da 1984’te Swing Shift’te tanışan uzun dönem Hollywood çifti Goldie Hawn ve Kurt Russell 35 yıldır beraber. Evlenmemiş olmanın, her gün birlikte kalmaya karar verebilmelerine vesile olduğunu, ilişkilerindeki başarının sırrının da bu olduğunu söylüyorlar. Will Smith ve Jada Pinkett-Smith, Hollywood’un başarı hikayelerinden bir diğeri: The Fresh Prince of Bel-Air’in seçmelerinde tanışan çift 1997’den bu yana evli.

Bir de Burton ve Taylor, Clark Gable ve Carole Lombard, Vivien Leigh ve Spencer Tracy gibi klasik Hollywood aşkları var.

Sette birbirlerine gönlünü kaptıran 35 çift...

Brad Pitt ve Angelina Jolie – Mr & Mrs Smith (2005)

angelina jolie - brad pitt - Twentieth Century Fox..jpg
Angelina Jolie - Brad Pitt (Twentieth Century Fox)

 

Talimatları diğerini öldürmek olan casus çiftin Mr & Mrs Smith’teki tutkulu dövüş sahnelerini kim unutabilir? Pitt’in Jennifer Aniston’la evliliğiyle zaman çakışmasını ikisi de yalanlasa da söylentilere göre Pitt ve Jolie film setinde aşık oldu. “Brangelina” diye anılan çift 6 çocuk sahibi oldu. 2015’te evlendiler ama 2016’da ayrıldılar.

Will Smith ve Jada Pinkett-Smith – The Fresh Prince of Bel-Air (1994)

will smith - jada pinkett smith - ap.jpeg
(Will Smith - Jada Pinkett Smith (AP)

 

Çift 1994’te The Fresh Prince of Bel-Air’in seçmelerinde tanıştı ve 1997’den bu yana evliler. Willow ve Jaden adında iki çocukları var.

Spencer Tracy ve Katherine Hepburn – Woman of the Year (1942)

Katharine Hepburn - Spencer Tracy - IMDb.jpg
Katharine Hepburn - Spencer Tracy (IMDb)

 

1942’de Woman of the Year’ın çekimlerinde tanıştığı Hepburn’le 25 yıl süren ilişkisi sırasında herkesçe bilindiği gibi Tracey evliydi. Hepburn’ün “Sizin için biraz uzunum Bay Tracey” tespitine yapımcılardan birinin cevabı “Merak etmeyin” oldu. “O sizi küçültmesini bilir.” Her seferinde ilişkilerini gizlemeye çalıştıkları 9 filmde başrolleri paylaştılar. Hepburn, Hollywood çalışma arkadaşıyla ilişkisini Tracey’nin eşinin 1983’teki ölümüne dek resmi olarak açıklamadı. 

Robert Pattinson ve Kristen Stewart – Twilight (2008)

Kristen Stewart - Robert Pattinson - IMDb.jpg
Kristen Stewart - Robert Pattinson (IMDb)

 

Herkes Robert Pattinson’a deli oldu. Başrol paylaştığı rol arkadaşıyla daha sonra gerçek hayatta da birlikte olan yakışıklı bir vampirden daha baştan çıkarıcı ne olabilir? 2008’de iki sevgili Bella Swan ve Edward Cullen’ı canlandırdıkları Twilight’ın setinde başlayan inişli çıkışlı ilişkileri manşetleri zapt etti. Paparaziler Stewart’ı Snow White’taki evli yönetmeni Rupert Saunders’la yakaladığında her şey sona erdi. Pattinson ve Stewart kısa süreliğine barışsa da 2013’te kesin olarak ayrıldılar.

Jennifer Lawrence ve Darren Aronofsky – Mother! (2017)

Darren Aronofsky - Jennifer Lawrence - IMDb.jpg
Darren Aronofsky - Jennifer Lawrence (IMDb)

 

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence’ın Darren Aronofsky’yle ilişkisi, Lawrance’ın Javier Bardem’in karşısında başrol oynadığı Mother! filminin setinde başladı. Lawrence’ın iş ilişkisinin sebep olduğu strese dayandırdığı şekilde, bir yıl sonra ayrıldılar. Lawrence, “Çekim için yola çıktığımızda, otele döndüğümde hakkında konuşmak ya da düşünmek istediğim son şey film olurdu. Sonra o dönerdi ve konuşmak istediği tek şey film olurdu. Anlıyorum. Film onun çocuğu. Onu o yazdı. Onu o ortaya çıkardı. Onu o yönetti. Ben de bir yandan partneri olarak ona destek olmaya çalışırken aklımdan geçen ‘Lütfen, Tanrı aşkına bir an için Mother! üzerine düşünmekten azat edilebilir miyim?’ olurdu” demişti.

Freida Pinto ve Dev Patel – Slumgdog Millionaire (2008)

Dev Patel - Freida Pinto - IMDb.jpg
Dev Patel - Freida Pinto (IMDb)

 

2008’de Oscar ödüllü Slumdog Millionaire’in setinde başladıkları ilişki, ünleri büyürken 6 yıl sürdü. Başrolü paylaştıkları arkadaşları Anil Kapoor çiftin “büyülü bir kimyası olduğunu” söylerken çift işi birbirlerini “ruh ikizi” olarak tanımlayacak noktaya götürdü ama üzücü bir şekilde ilişkileri devam etmedi. Pinto erken bir “orta yaş krizi” yaşadığını kabul etmiş ve kendini sevmeyi öğrenmesi gerektiğini söylemişti.

Daniel Craig ve Rachel Weisz – Dream House (2010)

Rachel Weisz - Daniel Craig - Universal Studios.jpg
Rachel Weisz - Daniel Craig (Universal Studios)

 

Weisz ve Bond yıldızının tanışıklıkları yıllar öncesine dayansa da söylentilere göre ilişkileri, perili bir evde yaşayan evli bir çifti canlandırdıkları gerilim filmi Dream House’un Kanada’daki setinde başladı. Çift birlikteliklerini başta yalanlasa da daha sonra Weisz 9 yıllık partneri Darren Aronofsky’den, Craig’se 7 yıllık nişanlısı, Amerikalı film yapımcısı Satsuki Mitchell’dan ayrıldı. 2011’de dünya evine girdiler, 2018’de, Weisz 48 yaşındayken de ilk çocukları doğdu.

Elizabeth Taylor ve Richard Burton – Cleopatra (1963)

Richard Burton - Elizabeth Taylor - 20th Century Fox.jpg
Richard Burton - Elizabeth Taylor (20th Century Fox)

 

Taylor ve Burton’ın çalkantılı ilişkisi Hollywood’da en çok adı çıkmış ilişkilerinden biri. İlişkileri Kleopatra ve Marcus Antonius’u oynadıkları epik Hollywood filmi Cleopatra’nın setinde başladı. Taylor, Eddie Fisher’la, Burton’sa Sybil Williams’la evliydi. 1964’te dünya evine girdiler, 74’te boşanıp 75’te tekrar evlendiler ve 76’da tekrar boşandılar. Herhalde hem düğün hediyeleri hem de avukat faturaları epeyce yığılmıştır.

Johnny Depp ve Winona Ryder – Edward Scissorhands (1990)

Johnny Depp - Winona Ryder - IMDb.jpg
Johnny Depp - Winona Ryder (IMDb)

 

Herkesin bildiği gibi çift 1989’da Edward Scissorhands’in setinde tanıştıktan sonra 1993’e kadar ilişkisini sürdürdü. Depp kurgusal sevgilisine o kadar aşıktı ki Tim Burton’ın filminin çekim aşaması devam ederken “Winona Forever” (Sonsuza Dek Winona) yazılı bir dövme bile yaptırdı. 1993’te ayrıldıklarında dövmeyi “Wino Forever” (Sonsuza Dek Ayyaş) şeklinde değiştirdi. Görünen o ki Hairspray’in yönetmeni John Waters’a nikahlarını kıymak için kiliseden yetki verilmişti ama o zaman henüz 19 yaşındaki Ryder’ın genç yaşına dayanarak onları evlilik fikrinden vazgeçirdi.

Mia Goth ve Shia Labeouf – Nymphomaniac (2012)

Shia LaBeouf - Mia Goth - Reuters.jpg
Shia LaBeouf - Mia Goth (Reuters)

 

O zamanlar tanınmayan İngiliz oyuncu Goth, Hollywood yıldızı Lebeouf’la Lars von Trier’in cinsel açıdan provokatif filmi Nymphomaniac’ın setinde tanıştı. Neticede çift 2016’da Las Vegas’ta Elvis Presley temalı bir şapelde, birbirlerinin evcil tazılarını evlat edinme sözü verdikleri bir “bağlılık merasimi” gerçekleştirdi. Nikah canlı yayınlandı ve (görünen o ki Shia’nın bilgisi dışında) magazin portalı TMZ tarafından manşete taşındı. Lebeouf daha sonra kendi filmi Honey Boy’un setinde tanıştığı FKA twigs ile görüşmeye başladı.

Javier Bardem ve Penelope Cruz – Vicky Christina Barcelona (2008)

Javier Bardem - Penélope Cruz - IMDb.jpg
Javier Bardem - Penélope Cruz (IMDb)

 

Bu çift Woody Allen’ın yönettiği filmin setinde bir araya geldi. Bardem’in karakteri sanatçı Juan Antonio, bir yandan Cruz’un oynadığı, ayrı olduğu dengesiz eski eşiyle hala evliyken, hem Vicky (Rebecca Hall) hem de Cristina’ya (Scarlett Johansson) çekim duyuyor. Çift aslen 1992’de Jamon Jamon’un çekimlerinde tanışmıştı ama gerçek aşkın yolu uzundur. 2010’da evlendiler, Leo ve Luna adında iki çocukları oldu.

Liam Hemsworth ve Miley Cyrus – The Last Song (2010)

Liam Hemworth - Miley Cyrus - AFP.jpg
Liam Hemworth - Miley Cyrus (AFP)

 

Hemsworth ve Cyrus, Nicholas Sparks’ın yönettiği büyüme temalı aşk hikayesinin çekimlerinde aşık oldu. Cyrus, Hemsworth’ün oynadığı plaj voleybolcusu karakter Will’e aşık olan asi ergen Ronnie’yi oynuyordu. Üç yıllık inişli çıkışlı bir ilişkinin sonunda 2012’de nişanlandılar fakat 2013’te ayrıldılar. Sonra, 2016’da tekrar bir araya geldiler. 2018’te evlenmeleri nihai bir allı güllü hava yaratmıştı. Ne var ki aynı yıl ayrıldılar, Cyrus şimdi müzisyen Cody Simpson’la beraber.

Lauren Bacall ve Humphrey Bogart – To Have and Have Not (1944)

Lauren Bacall - Humphrey Bogart - IMDb.jpg
Lauren Bacall - Humphrey Bogart (IMDb)

 

Bacall ve Bogart, To Have and Have Not’ın setinde tanıştıklarında Becall 19, Bogart’sa 45 yaşındaydı ve üçüncü eşiyle birlikteydi. Ama setteki kimya aniydi. Nefes kesen Bacall, Bogart’ın aşığı rolünde görücüye çıkıyordu – bu rol onu yıldızlığa taşıyacaktı. Çekimler başladıktan birkaç hafta sonra romantik bir ilişkiye başlayan çift bir daha ardına bakmadı. Bacall, Bogart’la The Big Sleep (1946), Dark Passage (1947) ve Key Largo’da (1948) başrolleri paylaştı. 1945’te evlendiler ve Bogart’ın 1957’de yemek borusu kanserinden ölümüne kadar beraber kaldılar.

Michelle Williams ve Heath Ledger – Brokeback Mountain (2005)

Heath Ledger - Michelle Williams - IMDb.jpg
Heath Ledger - Michelle Williams (IMDb)

 

Görünen o ki Ledger, Oscar ödüllü film Brokeback Mountain’ın setinde Williams’la tanıştığında ilk görüşte aşık olmuştu. Filmin merkezinde aşk hikayesi Ledger’ın karakteri Ennis Del Mar ile Jake Hyllenhaal’ın Jack Twist’i arasındaki eşcinsel ilişkiydi. Ama Williams, Ledger’ın karakterinin uzatmalı nişanlısı Alma Beers’ı oynuyordu. Gerçek hayatta 2007’de ayrılan çiftin beraber bir çocuğu oldu. Ledger 2008’de kazara yüksek dozdan trajik şekilde öldü.

Stephen Moyer ve Anna Paquin – True Blood (2014)

Anna Paquin - Stephen Moyer - IMDb.jpg
Anna Paquin - Stephen Moyer (IMDb)

 

Moyer de HBO’nun başarılı vampir dizisinin deneme çekimlerinde tanıştığı Paquin’e ilk görüşte aşık olmuştu. Oyuncu, “Üçüncü veya dördüncü günün sonunda – of, bu kulağa çok ağdalı gelecek – ama o zaman hayatımın geri kalanını onunla geçirmek istediğimi biliyordum. Saniyeler içinde başladı ve sonra gerçek bir şeye dönüştü” demişti. 2010 evlendiler, 2012’de Charlie ve Poppy adında ikizleri oldu.

Ryan Gosling ve Rachel McAdams – The Notebook (2004)

Ryan Gosling - Rachel McAdams - Warner Bros.jpg
Ryan Gosling - Rachel McAdams (Warner Bros)

 

Burton ve Taylor kadar sinema güncelerinde yerini almış bir ilişki olsa da Gosling ve McAdams, The Notebook’un çekimlerine engebeli bir münasebetle başlamışlardı – o kadar ki Gosling kamerasız bir sahnedeki seslendirmeyi başka bir kadın oyuncuyla yapmak istemişti. Filmin sonunu görmeyi başardılar ve sonraki üç sene boyunca Hollywood’un en sevilen çiftlerinden biri oldular – 2007’deki ayrılıklarına kadar.

Natalie Portman ve Benjamin Millepied – Black Swan (2010)

Natalie Portman - Benjamin Millepied - Reuters.jpg
Natalie Portman - Benjamin Millepied (Reuters)

 

Portman, Fransız dansçı eşine Darren Aronofsky’nin 2009 tarihli gerilimi Black Swan’un setinde aşık oldu. Millepied filmdeki dans performansının yanı sıra yapımın koreografilerini de hazırlamıştı. İki yıl sonra evlendiler ve iki çocukları oldu. İlk çocuklarının doğumunun ardından En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını alan Portman ödülü “hayatındaki en önemli rolü ona veren güzel aşkı Benjamin’e” adadı.

Kit Harington ve Rose Leslie – Game of Thrones (2012)

Kit Harington - Rose Leslie - Reuters.jpg
Kit Harington - Rose Leslie (Reuters)

 

Harington ve Leslie kurgu çiftten gerçek bir evliliğe ilerledi. Söylentiye göre Game of Thrones’un eski yıldızlarının beraberliği 2012’de çekilen ikinci sezonun setinde başladı. Leslie, Harington’ın karakteri Jon Snow’a aşık olan vahşi Ygritte’i canlandırdı. Harrington, “Bu dizide eşimle tanıştım, bu şekilde dizi bana müstakbel ailemi ve bundan sonraki hayatımı vermiş oldu” demişti. 2017’deki nişanlarına kadar çiftin ilişkisi inişli çıkışlıydı. Bir sonraki sene İskoçya’da dünya evine girdiler.

Helena Bonham Carter ve Kenneth Branagh – Mary Shelley's Frankenstein (1994)

Helena Bonham Carter - Kenneth Branagh - Channel 4.jpg
Helena Bonham Carter - Kenneth Branagh (Channel 4)

 

İddiaya göre Branagh, kendi yönettiği Mary Shelley’s Frankenstein’ın çekimleri sırasında Bonham Carter’la bir kaçamak ilişki yaşadı. Birliktelikleri Branagh’ın Emma Thompson’la 6 yıllık ilişkisini sona erdirdi. Branagh’ın 1995’te Thompson’dan boşanmasını takiben çift 1999’a kadar romantik ilişkilerini göz önünde sürdürdü.

Lauren Morelli ve Samira Wiley – Orange is the New Black (2014)

Lauren Morelli - Samira Wiley - AFP.jpg
Lauren Morelli - Samira Wiley (AFP)

 

Senarist Samira Wiley ve oyuncu Lauren Morelli 2014’te Orange is the New Black’in setinde tanıştı ve birliktelikleri o zaman başladı. 2017’de evlendiler.

Goldie Hawn ve Kurt Russell – Swing Shift (1984)

Goldie Hawn - Kurt Russell - AP.jpeg
Goldie Hawn - Kurt Russell (AP)

 

Hollywood’un en uzun süreli çiftlerinden biri – 35 yılı aşkındır birlikteler – 1984’te Swing Shift’in setinde aşık oldular. 1966’da bir Disney filminin setinde tanışmış olsalar da Russell’ın Hawn’a “Harika bir vücudun var” demesi bu II. Dünya Savaşı aşk hikayesinin çekimlerine denk düştü. Dünyanın en romantik cümlesi değil belki ama iş gördü. Çift evlenmemeye yemin etti ama bir oğullarının yanı sıra Hawn’un Bill Hudson’la olan evliliğinden olan iki çocuğunu büyüttüler. Hawn, “Her sabah kalkıp onun orada olduğunu görmek ve bir tercihimin olduğunu bilmek hoşuma gidiyor. Evlenmek için gerçekten bir neden yok” demişti.

Clark Gable ve Carole Lombard – Ben Hur: A Tale of the Christ (1924)

Carole Lombard - IMDb.jpg
Carole Lombard (IMDb)

 

İlk karşılaşmaları 1924’te Ben Hur’un çekimlerinde olsa da Clark Gable ve Carole Lombard 1931’e kadar resmi olarak tanışmamıştı. 8 yıl sonra evlendiler ve San Fernando vadisinde Hollywood’dan uzak, yalın bir yaşam sürmeye çalıştılar. Trajik şekilde Lombard 1942’de bir uçak kazasında öldü. Lombard’ın sadık köpeği Commissioner, ölümünden sonra Gable’ın yanından ayrılmadı.

Jennifer Garner ve Ben Affleck – Daredevil (2003)

Jennifer Garner - Ben Affleck - Reuters.jpg
Jennifer Garner - Ben Affleck (Reuters)

 

Aşk karmaşık bir şey. Garner ve Affleck 2003’te Daredevil’ı çekerken tanıştı ve 2004’te Affleck’in Jennifer Lopez’den ayrılmasının ardından göz önünde bir ilişki yaşamaya başladılar. Üç çocukları oldu ve sonra Affleck’in kaçamak ilişkisiyle ilgili söylentiler çıktığında çift 2015’te ayrıldı ve 2018’de boşandı. Ama görüldüğü üzere halen “özel bir ilişkileri” var ve çocuklarını birlikte büyütüyorlar. 

Ian Somerhalder ve Nina Dobrev – The Vampire Diaries (2009)

Ian Somerhalder - Nina Dobrev - IMDb.jpg
Ian Somerhalder - Nina Dobrev (IMDb)

 

Doğaüstü ergenlik dramında, Dobrev, vampir Damon Salvatore’ye aşık olan genç yetim Elena Gilbert’ı canlandırdı. Kısa süre sonra gerçek hayatta yaşadıkları ilişkiye dair söylentiler hayranları çok heyecanlandırdı ve çift ilişkilerini 2011’de açıkladı. Üzücü bir şekilde, 2013’te ayrıldılar. Vampir teması düşünüldüğünde tuhaf şekilde Somerhalder 2015’te Twilight oyuncusu Nikki Reed’le evlendi.

Blake Lively ve Ryan Reynolds – The Green Lantern (2011)

Blake Lively - Ryan Reynolds - Reuters.jpg
Blake Lively - Ryan Reynolds (Reuters)

 

Bugünlerde evli olan çift süper kahraman filmi Green Lantern’ın çekimleri sırasında tanıştı. O zamanlar Reynolds, Scarlett Johansson’la evliydi ve Lively, Gossip Girl’de başrolü paylaştığı Penn Badgley’le birlikteydi. Reynolds 2011’de Johansson’dan boşanana kadar ilişkilerinin başlamadığını iddia ettiler. Kısa süre önce üçüncü çocukları doğdu.

Channing Tatum ve Jenna Dewan – Step Up (2006)

Channing Tatum - Jenna Dewan - Reuters.jpg
Channing Tatum - Jenna Dewan (Reuters)

 

Elektriğin daha seçmeler sırasında havada hissedildiği dans filmi Step Up’ın setinde 2006’da tanışan çift daha o zamanlar bile altın çiftti. Fakat 9 yıllık evliliğin ardından 2018’de ayrılıklarını açıkladılar. Ortak açıklamalarında, “Yıllar önce sırılsıklam aşık olduk ve birlikte büyülü bir yolculuk yaptık. Birbirimizi ne kadar sevdiğimizle ilgili hiçbir şey değişmedi ama güzel bir macera olan aşk bizi şimdilik farklı yollara taşıyor” dediler.

Monica Bellucci ve Vincent Cassel – The Apartment (1996)

Monica Bellucci - Vincent Cassel - AFP.jpg
Monica Bellucci - Vincent Cassel (AFP)

 

The Matrix Reloaded ve The Passion of Christ’te rol alan eski İtalyan model, Fransız oyuncu Vincent Cassel’le Gilles Mimouni’nin filmi The Apartment’ın setinde tanıştı. Cassel, Belluci’nin canlandırdığı eski sevgilisini görüp onunla tekrar görüşmeye takıntılı hale gelen yeni nişanlanmış bir adamı oynuyor. 2013’te bitirdiklerini açıkladıkları, iki kız sahibi oldukları evlilikleri 14 yıl sürdü.

Vivien Leigh ve Laurence Olivier – Fire Over England (1937)

Vivien Leigh -  Laurence Olivier - IMDb.jpg
Vivien Leigh - Laurence Olivier (IMDb)

 

Hollywood’un en efsanevi aşk hikayelerinden biri Laurence Olivier, Viven Leigh’i 1935’te, The Mask of Virtue adlı oyunun temsilinde gördüğünde başladı. Olivier yükselen yıldızı tebrik etmeye uğradığında ikisi de evliydi fakat birbirlerinden o anda hoşlandılar. Gizli bir kaçamak ilişkiye başladıktan sonra 1940’ta, eski eşlerinden boşanmalarını takiben evlendiler. Ne var ki Leigh’in ilerleyen akıl hastalığı ve Olivier’nin yükselen yıldızlığı çiftin arasında gerilim yarattı ve 1960’ta boşandılar.

Claire Danes ve Hugh Dancy – Evening (2006)

Hugh Dancy - Claire Danes - Reuters.jpg
Hugh Dancy - Claire Danes (Reuters)

 

En çok Homeland’deki Carrie Mathison rolüyle bilinen Claire Danes, dram türündeki film Evening’in 2006’daki çekimleri sırasında İngiliz oyuncu Hugh Dancy’e aşık oldu. Üç yıl sonra Fransa’da evlendiler. 2014’teki bir röportajda Danes eşiyle ilgili, “O bir centilmen. Downton Abbey-vari diyesim geliyor. İyi yetişmiş, çok iyi okullara gitmiş, zeki bir adam ve kıkırdamama vesile oluyor… Hedefi vurdum. Şansım çok yaver gitti!” demişti.

Brad Pitt ve Gwyneth Paltrow – Seven (1994)

Brad Pitt - Gwyneth Paltrow - AP.jpg
Brad Pitt - Gwyneth Paltrow (AP)

 

Bu iki oyuncu David Fincher’ın Seven’ının setinde tanıştıktan sonra görüşmeye başladı. Pitt, bir seri katilin izini sürmek için Paltrow’un canlandırdığı eşiyle birlikte New York’a taşınan bir dedektif rolündeydi. İki yıl sonra Pitt, Paltrow’a evlenme teklif etti ama nişanları 1997’de bozuldu.

Ryan Gosling ve Eva Mendes – The Place Beyond the Pines (2011)

Ryan Gosling - Eva Mendes - AFP.jpg
Ryan Gosling - Eva Mendes (AFP)

 

İlişkilerini gözden uzak yaşamalarıyla ünlü çift 2011’de The Place Beyond the Pines’ın çekimleri sırasında bir araya geldi, bugüne kadar süren ilişkileri süresince iki çocukları oldu.

Tom Cruise ve Nicole Kidman – Days of Thunder (1990)

Tom Cruise - Nicole Kidman - AP.jpg
Tom Cruise - Nicole Kidman (AP)

 

Çift, Days of Thunder’ın çekimleri sırasında aşık oldu. Kidman “Basitçe, ayaklarımı yerden kesti. Delice, tutkuyla aşık hissettim” demişti. 1990’da evlendiler, iki çocuk evlat edindiler ve 2001’de boşandılar. Ayrılık nedenleri açık olmasa da Cruise’un Scientology tarikatına bağlılığının etkisi olmuş olabilir. Ayrıca Kidman onun gölgesinde yaşıyormuş gibi hissettiğini belirtmişti.

Emma Stone ve Andrew Garfield – The Amazing Spider-Man (2012)

Emma Stone - Andrew Garfield - Sony Pictures.jpg
Emma Stone - Andrew Garfield (Sony Pictures)

 

Emma Stone ve Andrew Garfield 2012’de The Amazing Spider-Man’in setinde görüşmeye başladılar ve ilişkileri 4 yıl sürdü. Hala iyi arkadaşlar.

Jennifer Aniston ve Vince Vaughn – The Break-Up (2005)

Jennifer Aniston - Vince Vaughn -  Universal Pictures.jpg
Jennifer Aniston - Vince Vaughn (Universal Pictures)

 

Aniston, Brad Pitt’le boşanmasının ardından 2005’te Break-Up’ta birlikte rol aldığı Vince Vaughn’la görüşmeye başladı. Bir yıl sonra ayrıldılar. Aniston daha sonra, 2011’de Wanderlust’ın setinde müstakbel eşi Justin Theroux’yla tanıştı. 2015’te evlenen çift geçen sene boşandı.

Alicia Vikander ve Michael Fassbender – The Light Between Oceans (2016)

Michael Fassbender - Alicia Vikander - DreamWorks II Distribution.jpg
Michael Fassbender - Alicia Vikander (DreamWorks II Distribution)

 

Michael Fassbender ve Alicia Vikander ilişkilerini kati şekilde mahrem tutuyor. Bildiğimizse Derek Cianfrance’ın romantik dramının setinde tanışmış oldukları ve Fassbender’in kimyalarının “anında” tuttuğunu söylemesi – “Önceleri ‘Bu kız beni korkutuyor’ demiştim. O kadar hiddetli ve cesur ki… Tabiri caizse ağzım açık kalmıştı.” 2017’de İspanya’da gözlerden uzak bir törenle evlendiler ve şimdi Portekiz’in Lizbon kentinde yaşıyorlar.


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://independent.co.uk/arts-entertainment/films/features

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU