Sokaktan geçen insanların üzerine çelik kapı düştü: 1 yaralı

Kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılan bir binadan sökülen çelik kapı, sokaktan geçen insanların üzerine düştü. Bir kişi hafif şekilde yaralandı

İstanbul Bahçelievler’de kentsel dönüşümün nedeniyle yıkılan bir binadan sokaktan geçen insanların üzerine çelik kapının düştü.

Hürriyet Mahallesi, Kadıoğlu Sokak’ta yaşan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazada can kaybı yaşanmazken, 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, inşattan düşen çelik kapının sokaktan geçen insanların üstüne düştüğü görülüyor.

Kapının düştüğü sırada sokakta bulunan esnaf Ramazan Yaşar ise kazadan son anda kaçarak kurtuldu.

Independent Türkçe'ye konuşan Yaşar, kazadan hafif şekilde yara alarak kurtulduğunu söyledi. Yaşar “Otoparkta araçları düzenliyordum. Sonra hava almak için dışarı çıktım. Sokaktan geçen bir abla bir anda durup yukarı baktı. Ben de kafamı kaldırıp yukarı baktım. O sırada üzerime doğru kapı geldiğini gördüm. Kaçmaya başladım. Kapı o sırada ayağıma çarptı. Topuğumdan yaralandım. Şirket yetkileri geldi. Geçmiş olsun dediler. Çalışmaları durdular” dedi.

Kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılan binadaki kapı ve pencerelerin söküldüğünü ve bunların yukardan aşağıda bekleyen hafriyat kamyonuna atıldığını söyleyen Yaşar, “Kapılar hiçbir güvenlik önemli alınmadan yukardan kamyona atılıyor. Tek aldıkları önlem, aşağı bir şey atarken sokaktan geçen insanları uyarmak ve durdurmak” diye konuştu.

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU