Nicole Kidman'ın Netflix'teki gizemli cinayet dizisine geri sayım

Yarın gösterime girecek dramanın yeni fragmanı paylaşıldı

Sahilde yaşayan varlıklı bir aile, bir ceset, polis sorguları ve Nicole Kidman... İzleyicilerin bu kombinasyona kavuşmak için HBO'nun sevilen draması Big Little Lies'ın üçüncü sezonunu beklemesine gerek yok çünkü Netflix'in yıldızlarla dolu yeni dizisi The Perfect Couple'da hepsi mevcut. 

Bu cinayette herkes şüpheli

Dizinin yarınki (5 Eylül) prömiyerinden sadece birkaç gün önce yeni bir fragman yayımladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hem fragman hem de dizi, oğlu Benji'nin Amelia Sacks'la düğününe hazırlanan romancı Greer ve eşi Tag tarafından yönetilen zengin Winbury ailesinin etrafında dönüyor. 

Sahilde bir ceset bulununca işler sarpa sarıyor ve görünüşe göre kimse polislere tüm gerçeği söylemediği için herkes şüpheli durumuna düşüyor.

Romantik kitaplarıyla ünlü Amerikalı yazar Elin Hilderbrand'in 2018 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan gizemli cinayet dizisi 6 bölümden oluşuyor.

Başrolünde Sandra Bullock'ın yer aldığı 2018 yapımı gerilim Bird Box'a da imza atan Susanne Bier, dizide hem yönetmenliği hem de yönetici yapımcı görevini üstleniyor.

Bol yıldızlı oyuncu kadrosu

The Perfect Couple'da başrolleri paylaşan Nicole Kidman ve Liev Schreiber'a pek çok ünlü isim eşlik ediyor. Bu yıldızlar arasında Billy Howle, Eve Hewson, Michael Beach, Donna Lynne Champlin, Dakota Fanning, Jack Reynor, Ishaan Khatter, Meghann Fahy, Sam Nivola, Mia Isaac ve Isabelle Adjani yer alıyor.

The Perfect Couple, 5 Eylül'de Netflix'te yayına giriyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, TVLine

DAHA FAZLA HABER OKU