Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti: "Arda mı yoksa Brahim ile mi başlamakta kararsızdım"

İtalyan teknik adam, genç futbolcuların süre almasının önemli olduğunu vurguladı

Fotoğraf: AA

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Real Valladolid galibiyetinin ardından Arda Güler hakkında konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı; genç yıldızın zamanla gelişeceğinin altını çizerek, "Arda Güler, adım adım daha çok dakika alacak, istikrarlı bir şekilde gelişecek" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İspanya LaLiga'nın 2. haftasında oynanan ve Real Madrid'in 3-0 kazandığı Valladolid maçının ardından açıklamalarda bulunan İtalyan çalıştırıcı, “Bu maç Arda Güler gibi genç oyuncularımızın ilerlemesinin bir parçası. O ve Endrick'in takıma iyi uyum sağlayabilmeleri için yavaş yavaş dakikalar kazanmaları gerekiyor" diye konuştu

Arda Güler'in çok yönlü bir oyuncu olduğunu söyleyen Ancelotti "Arda Güler orta saha olarak başladı ancak sağ kanatta da oynayabiliyor. Her maç Real Madrid seviyesinde olmak için iyi bir fırsattır  diye konuştu.

"İyi bir maç çıkardı"

İtalyan teknik adam, Arda Güler'i ilk 11'de başlatması hakkında ise, "Arda mı yoksa Brahim ile mi başlamakta kararsızdım. Ama evimizde oynamamızdan dolayı Arda ile başlamanın ona daha çok yardımcı olacağını düşündüm. İyi bir maç çıkardı." ifadelerini kullandı.

Ancelotti, Endrick'in golüyle ilgili de "Endrick çok iyi görünüyor. Attığı golle kalitesini ortaya koydu. Merkz forvet olarak vuruş konusunda çok güçlü" ifadelerini kullandı.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU