Trump uyardı: İnekler insanların yerini alabilir

Trump, Harris'i “kırmızı eti yasaklamak için yasalar çıkarmak” istemekle suçladı

Eski ABD Başkanı Donald Trump / Fotoğraf: AFP

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump, kırmızı etin yasaklanması halinde ineklerin eninde sonunda insanların yerini alacağına inanıyor.

Görevdeki ABD Başkanı Joe Biden'ın bu yıl yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıklamasının ardından, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in Trump'a karşı yarışacak Demokrat aday olarak onun yerini alması bekleniyor.

Şarku'l Avsat'ın Independent'ten akatardığı haberine göre, Kuzey Carolina'nın Charlotte kentinde yaptığı bir konuşmada Trump, Harris'i “kırmızı eti yasaklamak için yasalar çıkarmak” istemekle suçladı ve bunun da sonunda “inek egemenliğine” yol açabileceğini belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Trump, “Kamala iklim değişikliğini durdurmak için kırmızı eti yasaklayacak yasalar bile çıkarmak istiyor... Bunun ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Bu artık inek olmadığı anlamına mı geliyor? Tehlikeli. "Sanırım sonunda bu, artık kimsenin olmayacağı anlamına gelecek."

Trump, aynı konuşma sırasında göçmenlikten bahsederken, yamyam bir seri katil olan kurgusal Dr. Hannibal Lecter'a da gönderme yaptı.

Trump, "Sadece Güney Amerika'dan değil, Afrika, Asya ve Orta Doğu'dan da geliyorlar. Her yerden geliyorlar... Dünyanın her yerinden, hapishanelerden, gözaltı merkezlerinden, akıl hastanelerinden ve psikiyatri kliniklerinden” dedi.

Cumhuriyetçi adayın seçim kampanyası, yaptığı duyuruda, milyarderin, Demokrat Parti adaylığını henüz resmi olarak elde edememesi nedeniyle sözde Demokrat rakibi Kamala Harris ile yapılacak münazara için herhangi bir zaman çizelgesi belirlemeyi reddettiğini duyurdu.

Trump kampanya sözcüsü Stephen Cheung yaptığı açıklamada,“Demokratlar adaylarına resmi olarak karar verene kadar genel seçim tartışmasının ayrıntıları kesinleştirilemez... “Harris ile bir program yapmak uygun olmaz, çünkü Demokratlar fikirlerini değiştirebilir” ifadelerini kullandı.

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

 

Şarku'l Avsat'ın haberlerine ulaşmak için tıklayın

DAHA FAZLA HABER OKU