Amazon Prime'ın yeni dizisine Oscarlı yıldız

Yönetmen koltuğunda Guy Ritchie var

Colin Firth, 2016 yapımı Bridget Jones'un Bebeği'nde (Bridget Jones's Baby) Renée Zellweger'la başrolleri paylaştı (Universal)

Amazon Prime Video'nun yeni dizisi Young Sherlock, kadrosuna büyük bir ismi daha katmaya hazırlanıyor.

Yazar Andy Lane'in Genç Sherlock Holmes (Young Sherlock Holmes) roman serisinden esinlenen ve Guy Ritchie'nin yönettiği diziye, ödüllü aktör Colin Firth de katılıyor.

Rolle ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor

Dizinin başrolündeki Hero Fiennes Tiffin'e, Sherlock'un ebeveynlerini canlandıran Joseph Fiennes'la Natascha McElhone ve Prenses Gulun Shou'an rolünde Zine Tseng eşlik ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

63 yaşındaki Firth, Sör Bucephalus Hodge adlı bir karakteri canlandıracak. Rolle ilgili ayrıntılar şimdilik gizli tutuluyor.

Matthew Parkhill tarafından kaleme alınan dizi, Holmes'un 19 yaşındaki halini merkeze alıyor.

Genç Holmes, kendini Oxford Üniversitesi'nde işlenen gizemli bir cinayetin içinde buluyor. İlk vakasına disiplinsiz biçimde dalan Sherlock, hayatını sonsuza dek değiştirecek bir komployu çözmeyi başarıyor.

55 yaşındaki Britanyalı sinemacı Guy Ritchie, yönetmenliğin yanı sıra yönetici yapımcılığı da üstlenecek.

Bay Darcy rolüyle dünya tanıdı

Firth'ün, Jane Austen klasiği Gurur ve Önyargı'nın 1995 tarihli dizi uyarlamasında canlandırdığı Bay Darcy karakteri büyük ilgi görmüştü. 

Dünya çapında şöhrete kavuşan Britanyalı oyuncu, Bridget Jones serisi, İngiliz Hasta (The English Patient), Aşık Shakespeare (Shakespeare in Love), İnci Küpeli Kız (Girl with a Pearl Earring), Aşk Yer Yerde (Love Actually) ve Tek Başına Bir Adam (A Single Man) gibi pek çok filmde rol almıştı. 

VI. George rolü Oscar, Altın Küre ve BAFTA getirdi

Firth 2011'de, 83. Oscar Ödülleri'nde Zoraki Kral'daki (The King's Speech) VI. George rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştü. Aktör, aynı rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre ve BAFTA da kazanmıştı.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU