Ünlü oyuncu, "muhteşem" Robin Williams'la çocukken tanışmasını anlattı

Barrymore, Zelda'nın babasıyla ilk kez Saturday Night Live'da tanışmasını anlattı

(Reuters)

Drew Barrymore, "insanlara çok şey ifade eden" aktör Robin Williams'la tanıştığı zamanı anlattı.

Robin, yanlış bir şekilde Parkinson hastalığı teşhisi almasının ardından 11 Ağustos 2014'te intihar sonucu 63 yaşında hayatını kaybetmişti.

The Drew Barrymore Show'un salı günkü bölümünde 48 yaşındaki Barrymore'a Kathryn Newton, Cole Sprouse ve Robin'in kızı Zelda Williams katılarak Zelda'nın ilk yönetmenlik deneyimi olan, yaklaşan filmleri Lisa Frankenstein'ı konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Röportaj sırasında Barrymore, Zelda'nın babasıyla ilk kez tanıştığı zamanı anlattı.

Barrymore, 34 yaşındaki Zelda'nın Robin'in kızı olduğunu paylaştıktan sonra salondan alkış sesleri yükseldi. Ardından Zelda, Barrymore'a "duygusal" göründüğünü söyledi.

Oyuncu, "Çünkü o pek çok kişiye çok şey ifade ediyor" diye cevap verdi.

Barrymore ilk kez 7 yaşındayken, Henry Thomas ve Dee Wallace'ın da rol aldığı bilimkurgu filmi E.T.'yle (ET the Extra-Terrestrial) çıkışını yaptıktan sadece birkaç ay sonra komedi efsanesi Robin'le tanıştığını söyledi.

Aktris şöyle dedi:

Onunla ilk kez 1982'de 7 yaşındayken tanışma ayrıcalığına sahip oldum. [E.T.'nin yönetmeni] Steven Spielberg onu, sunuculuğunu benim yaptığım Saturday Night Live'a getirmişti.

Barrymore "Hâlâ en genç sunucu, evet!" diye haykırdı.

Barrymore, Robin programa gelene kadar gergin olmadığını söyledi. Oyuncu, "Ama baban gelene kadar gergin değildim ve sonra gerildim" diye ekledi.

O çok muhteşem biri ve bu dünyaya çok fazla güzellik kattı. Ve insanlara çok şey ifade ediyor.

Barrymore, Zelda'ya "Aile mirasını sürdürmeye devam etmen beni çok sevindiriyor" dedi.

Lisa Frankenstein'ın Los Angeles'taki prömiyerinde People dergisine konuşan Zelda, bir senaryoyu yönetmenin "gerçekten ürkütücü" bir görev olduğunu açıklamıştı.

Yayın kuruluşuna konuşan Zelda şöyle demişti:

Sanırım tonla ilgili beni en çok korkutan şey buydu.

Campy (abartılı, teatral ve genellikle kasten absürt elementler içeren filmler -çn.) bir komediyle başlamak gerçekten ürkütücü olabiliyor. Ama çok minnettarım. Çok iyi vakit geçirdik.

Lisa Frankenstein'ı yazan Diablo Cody yakın zamanda People'a verdiği röportajda "Zelda gerçekten büyüleyici biri çünkü çok zeki, sinema konusunda çok bilgili ve yönetmenlerin olması gerektiği şekilde çok dolaysız ve kendinden emin. Ve ben onda bunu görebiliyordum" demişti.

Cody şöyle eklemişti:

İlk tanıştığımızda kendi kendime, 'Bu kişinin daha önce hiç uzun metraj film yönetmediğine inanamıyorum çünkü sanki 10 film yönetmiş biriyle tanışıyormuşum gibi hissediyorum' demiştim. Beni ona çeken şey bu özgüvendi ve ayrıca kaynak malzemeye dair doğuştan gelen bir anlayışa sahip olmasıydı.

1989'da geçen Lisa Frankenstein bir lise öğrencisinin (Newton) bir fırtına sırasında Viktorya döneminden kalma, beklenmedik derecede çekici bir cesedi (Sprouse) canlandırıp onu mükemmel erkeğine dönüştürmesini anlatıyor.

Kült klasik Kana Susadım'ın (Jennifer's Body) senaristi Cody tarafından kaleme alınan filmde Liza Soberano, Henry Eikenberry, Joe Chrest ve Carla Gugino da rol alıyor.

Lisa Frankenstein, Birleşik Krallık ve İrlanda'da 22 Mart 2024'te vizyona girecek ama ABD'deki hayranlar, 9 Şubat 2024'te vizyona giren korku-komedi filmini izleyebilir. Lisa Frankenstein'ın Türkiye vizyon tarihi henüz belli değil.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU