İmamoğlu'ndan Başak Demirtaş ve Kanal İstanbul açıklaması

İmamoğlu, Başak Demirtaş iddialarına ilişkin, "Bir başka partinin aday çıkarıp çıkarmayacağıyla ilgili yorum yapmak doğru bir şey değil" dedi

Fotoğraf: AA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yedikule Gençlik Spor Tesisi’nin Açılış Töreni'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, DEM Parti'nin İstanbul'da Başak Demirtaş'ı aday göstereceği iddialarına ve AK Parti'nin adayı Murat Kurum'un 'Kanal İstanbul' sözlerine yanıt verdi.

Başak Demirtaş iddialarına ilişkin İmamoğlu, "Bir başka partinin aday çıkarıp çıkarmayacağıyla ilgili yorum yapmak doğru bir şey değil" dedi.

İmamoğlu, dün Kurum'a sorulan, "Mega projelerden biri de Kanal İstanbul mu?" sorusuna verdiği, "İstanbul'un gündeminde olmayan hiçbir şey bizim gündemimizde olmayacak dedik. Bunu ifade ettik. İstanbul halkı neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa biz de hep onların isteği ve dilekleri doğrultusunda çalışacağız ve bu beklentileri karşılayacak projeler yapacağız. Öncelik sıralaması olacak" yanıtını da değerlendirdi. İmamoğlu, "Oy almak, oy kazanmak nelere muktedir. Milletin dediği oldu" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU