Friends yıldızı, Matthew Perry'le yaşadığı "en gözde anı" paylaştı

Friends'in yıldızı, geçen ay hayatını kaybeden rol arkadaşı için bir anma mesajı paylaştı

(NBC)

Matthew Perry'yi anan son Friends yıldızı David Schwimmer, rol arkadaşıyla sette yaşadığı "en gözde anlardan" birini paylaştı.

Çok sevilen sitcom'da Schwimmer iflah olmaz bir romantik olan Ross'u canlandırırken, Perry de nüktedan Chandler'a hayat veriyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Schwimmer, 15 Kasım Çarşamba günü nadiren yapılan bir flashback bölümü sırasında ikilinin karaktere bürünmüş halleriyle birlikte görüldüğü bir fotoğraf paylaşırken, aynı sırada rol arkadaşı Jennifer Aniston da dokunaklı bir anma mesajı paylaştı.

Friends'in Ross'u, gönderinin açıklamasında arkadaşı ve meslektaşının komedi becerilerinin yanı sıra sıcaklığını da övdü.

"Matty, kahkaha ve yaratıcılıkla dolu 10 inanılmaz yıl için teşekkür ederim" diye başlayan Schwimmer şöyle devam etti:

Espriyi kusursuzca zamanlamanı ve aktarmanı asla unutmayacağım. Düz bir diyaloğu alıp istediğin gibi eğip bükebiliyordun ve ortaya o kadar özgün ve beklenmedik derecede komik bir şey çıkıyordu ki hâlâ hayretler içinde kalıyorum.

Oyuncu "Ve bir kalbin vardı. 6 yabancıdan bir aile yaratabilmemiz için cömert davranarak kalbini bizimle paylaştın" diye devam etti.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

 

Bu fotoğraf seninle yaşadığım en gözde anlardan birinden. Şimdi beni aynı anda hem gülümsetiyor hem de kederlendiriyor.

Seni yukarıda bir yerlerde, aynı beyaz takım elbisenin içinde, ellerin cebinde, etrafına bakarken hayal ediyorum: 'Daha fazla bulut OLABİLİR mi?'

Perry'nin Kaliforniya'daki evinin jakuzisinde bulunmasından kısa süre sonra Friends oyuncuları ortak bir açıklama yayımlayarak yasta olduklarını dile getirmişti.

Matt LeBlanc ve Courtney Cox salı günü Instagram'da Perry için kişisel anma mesajları paylaşmıştı.

LeBlanc, dizide Perry'yle birlikte görüldükleri birkaç kare paylaşmıştı. Sevimli çapkın Joey rolündeki LeBlanc, Perry'nin Chandler'ıyla pek çok sahnede beraberdi.

Monica'yı canlandıran Cox ise 1998'de yayımlanan The One with Ross's Wedding isimli bölümde Monica ve Chandler'ın ilk kez seks yaptığı sahneden bir görüntü paylaşmıştı.

Bu haber yazıldığı sırada, enteresan masöz Phoebe rolüyle ana kadroyu tamamlayan Lisa Kudrow, Perry'nin ölümüyle ilgili henüz kamuoyuna açık bir yorum yapmamıştı.

Friends'in hayattaki 5 başrol oyuncusu da Perry'nin 3 Kasım'daki cenaze törenine katılmıştı. TMZ'ye göre Perry, yaklaşık 20 kişinin katıldığı küçük bir törenle toprağa verildi.

Perry'nin uzun süredir arkadaşı olan ve Phoebe'nin duygusal ilişki yaşadığı David rolüyle konuk oyuncu olarak dizide yer alan Hank Azaria da törene katılmıştı. Atmosferi "hüzünlü" diye tanımlayan Azaria, konukların "onu hatırlayıp bir bakıma sırayla güldüğünü ve ağladığını" söylemişti.

Azaria "Hepimiz birilerini kaybettik" diye eklemişti.

Dünya onu gerçekten kaybetti. Bir bakıma dünyanın sizinle aynı duyguları paylaşması güzel bir şey.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU