Atama kararları Resmi Gazete'de: Çok sayıda vali yardımcısı, jandarma komutanı ve kaymakamın görev yeri değişti

Resmi Gazete'de yer alan yeni atama kararları ile çok sayıda vali yardımcılığına atamalar yapıldı. Ankara, İstanbul ve İzmir vali yardımcılarında görev değişimi gerçekleşti

Fotoğraf: AA

Çok sayıda vali yardımcılığına atamalar yapıldı, Ankara, İstanbul ve İzmir vali yardımcılıklarında görev değişimi yapıldı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarıyla birçok il ve ilçenin vali yardımcılığı, kaymakamlıkları ile kamuda üst düzey atamalar gerçekleştirildi.

Buna göre, Ankara Vali Yardımcılığı görevlerine; Mersin Mezitli Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Ankara Akyurt Kaymakamı Metin Selçuk, Kırıkkale Bahşılı Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Giresun Görele Kaymakamı Cem Afşin Akbay, İstanbul Vali Yardımcılığı görevlerine; Adana Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, Yalova Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan, Gaziantep Vali Yarımcısı Cengiz Karabulut, İzmir Vali Yardımcılığı görevlerine de; Antalya Konyaaltı Kaymakamı Kamil Koten, İstanbul Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Manisa Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Adana Vali Yardımcısı Adem Arslan getirildi.

Jandarma Genel Komutanlığı'nda terfiler

Jandarma Genel Komutanlığı'nda 13 general ve albay, 30 Ağustos'tan geçerli olmak üzere bir üst rütbeye terfi etti.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı atama kararına göre, tuğgeneraller; Ersel Özer ve Nail İlber Tümgeneralliğe, albaylar; Hamdi Gülpınar, Mevlüt Dirim, Ömer Ersever, Gökhan Şahin, Ercan Atasoy, Ferruh Taraktaş, Engin Avcı, Mustafa Bakçepınar, Bülent Baykal, Bilgihan Yeşilyurt ve Hakan Dedebağı Tuğgeneralliğe terfi etti.

Aynı gazetede yer alan diğer atama kararlarına göre bazı illerin İl Jandarma Komutanlığı ile eğitim komutanlıklarında da görev değişimi yapıldı.

Resmi Gazete'ye buradan ulaşabilirsiniz

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU