Johnny Depp'in kızı, The Idol için soyunmayı sevdiğini söyledi

"Belki de bu beni biraz sapkın yapıyor ama böyle sahneler çektikten sonra kendimi gerçekten iyi hissediyorum"

Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levinson ve The Weeknd diziyi birlikte kaleme aldı (Reuters)

Lily-Rose Depp, çok konuşulan yeni dizisi The Idol için soyunmaktan keyif aldığını açıkladı. 

Ünlü aktör Johnny Depp ve Vanessa Paradis'nin kızı olan 24 yaşındaki aktris, yeni dizisindeki müstehcen sahneler nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuluyor.

Lily, zihinsel bir çöküşün ardından geri gönmeye çalışan pop yıldızı Jocelyn'i canlandırıyor. The Sun'a konuşan oyuncu, rolü için dublör kullanmayı hiç düşünmediğini itiraf etti.

Dizideki görüntülerin tamamı bana ait. Bu tür işler yapmayı seviyorum. Bunda yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ve bu tür işlerden keyif almanın da yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Depp, sözlerini şöyle sürdürdü:

Her kıyafet, her etkileşim, her çıplaklık ve tüm yaptıklarımız kasıtlı ve benim için gerçekten önemliydi.

İşini sevdiğini ifade eden oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

Belki de bu beni biraz sapkın yapıyor. Ama böyle sahneler çektikten sonra kendimi gerçekten iyi hissediyorum çünkü bana çok iyileştirici gelen bir şey var ve belki de bu yüzden bu işi yapmayı seviyorum.

lily-rose-depp-the-idol.jpg
1999'da Fransa'da dünyaya gelen Depp, kariyerine modellik yaparak başlamıştı (HBO)


Depp, canlandırdığı Jocelyn karakteri için "Yalnızken ve sadece aynaya bakarken bile baştan aşağı bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lily-Rose'un karakteri, dizide The Weeknd tarafından canlandırılan sapkın tarikat lideri Tedros'la ateşli bir aşk yaşıyor.

Kendine zarar verme, uyuşturucu kullanımı, mastürbasyon ve boğulma gibi son derece müstehcen sahneler içeren diziyi izleyenler dehşete düşmüştü. Cannes Film Festivali'nde prömiyerini yapan dizi, dehşete düşmüş eleştirmenler tarafından "işkence pornosu" olarak nitlendirilmişti. The Idol için "toksik erkek fantezisi" ifadesi de kullanıldı.

Lily-Rose Depp, dizinin yaratıcısı Sam Levinson'ı savunmuş ve E! News'a açıklama yaparak onu "pek çok nedenden ötürü şimdiye kadar çalıştığım en iyi yönetmen" olarak nitelendimişti.


Independent Türkçe, The Sun, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU