"Machine Gun Kelly, Meghan Fox'u aldattı" söylentisine Fox'un yanıtı ne oldu?

"Bu ilişkiye herhangi bir üçüncü taraf karışmadı"

(AP)

Megan Fox, nişanlısı Machine Gun Kelly hakkındaki aldatma söylentilerini yanıtlamak için Instagram hesabını yeniden etkinleştirdi.

36 yaşındaki oyuncunun geçen hafta hesabını devre dışı bırakmadan önce Kelly'nin tüm fotoğraflarını profilinden sildiği ve "güvenilmezlik" hakkında şifreli bir gönderi paylaştığı görülmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ocak 2022'den beri Kelly'yle nişanlı olan Kana Susadım'ın (Jennifer's Body) yıldızı, pazar günü (12 Şubat) bir tencerede yakılan mektupların videosuyla birlikte stilistinin çektiği bir dizi ayna özçekimi paylaştıktan sonra ayrılık söylentilerine yol açmıştı.

Fotoğrafın altına Beyoncé'nin 2016 tarihli Pray You Catch Me şarkısının sözlerini alıntılayarak "Güvenilmezliğin tadını alabilirsin/ Nefesinin her yerine yayılmış" yazmıştı.

O zamandan beri hayranları Kelly'i Fox'a karşı sadakatsiz olmakla suçluyor.

Öte yandan Fox yeni bir Instagram gönderisinde, "Bu ilişkiye herhangi bir üçüncü taraf karışmadı. Buna gerçek insanlar, DM'ler, yapay zeka botları ya da dişi şeytanlar da dahil ama bunlarla da sınırlı değil" yazarak durumu düzeltti.

ChatGPT'nin çok daha doğru bir şekilde yazılabileceği rasgele, temelsiz haberleri yayımlama imkanınızı elinizden almaktan nefret etsem de bu hikayeye son verip tüm bu masum kişileri rahat bırakmanız gerekiyor.

Geçen hafta Fox ve Kelly'nin Kaliforniya'daki bir ilişki terapisi ofisinden çıkarken görüldüğü bildirilmişti.
 

Megan Fox
(Megan Fox/Instagram)​​​​​​​


Çiftin The Daily Mail tarafından elde edilen fotoğraflarında Fox ve Kelly'nin bir binadan birlikte çıktığı fakat el ele tutuşmadığı görülüyor.

Bir görüntüde Fox yüzünü silerken, Kelly'nin onun peşinden kapıdan çıkıyor. Çiftin birlikte otoparka kadar yürüdüğü ama ayrı arabalara bindiği aktarılmıştı.

People'a göre çift, Super Bowl'un düzenlendiği hafta sonunda (12-13 Şubat) Fox'un nişan yüzüğünü çıkarmasına yol açan bir kavga etti.

Dergi, bir kaynağın "Megan çok üzgün. Hafta sonu kavga etmişler ve Megan onunla konuşmuyor. Geçmişte de sorunlar yaşamışlardı ama bu kez işler epey ciddi görünüyor" sözlerini aktardı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU