Hatay'daki Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı

Emniyet birimlerinin yurtdışına çıkış hazırlığında olduğu yönünde bilgi alması üzerine, Mehmet Yaşar Coşkun İstanbul Havalimanı'nda yakalanarak gözaltına alındı

Fotoğraf: Twitter

Hatay'da depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, yurt dışına çıkmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, Hatay'da depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun'un üzerinde bir miktar para ile yurt dışına çıkmak için İstanbul Havalimanı'na geldiği ihbarı üzerine soruşturma başlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şüpheli Coşkun, Başsavcılığın talimatıyla polis ekiplerince İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Karadağ'a kaçmak üzereyken gözaltına alınan ve üzerinde bir miktar para ele geçirilen şüpheli Coşkun, İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Hatay Antakya'daki en lüks yapılardan biri olarak gösterilen ve Antis Yapı tarafından 2012 yılında yapımı tamamlanan Rönesans Rezidans, depremden sonra yerle bir oldu.

12 katlı 250 konutun yerle bir olduğu yapıdaki daireler yaklaşık 1.5 milyon lira ile 3 milyon lira arasında satışa sunuluyordu.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA OKU

DAHA FAZLA HABER OKU