Hugh Jackman, Ryan Reynolds'ın Oscar adayı olmaması için Akademi'ye yalvardı

"Bu, gelecek yılımı çekilmez hale getirir"

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman, 2015'teki San Diego Comic Con'da kameralara birlikte poz vermişti (AP)

Ünlü oyuncu Ryan Reynolds, son çıkan Noel filmi Spirited'daki Good Afternoon parçasıyla En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar aday adayı oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çekimleri yakında başlayacak Deadpool 3'te Reynolds'la birlikte rol alacak Hugh Jackman ise dün (4 Ocak), "arkadaşının egosunu yükseltmemeleri için" Akademi'ye seslendiği esprili bir paylaşım yaptı.

Jackman, Twitter'dan paylaştığı videoda "Ryan Reynolds'ın en iyi şarkı kategorisinde aday gösterilmesi gelecek yılımı çekilmez hale getirir" dedi.

Ünlü oyuncu şöyle devam etti:

Wolverine ve Deadpool'u çekerken onunla bir yıl geçirmek zorundayım. İnanın bana, bu imkansız olur. Gerçekten bir sorun olur.

Bir yandan Akademi jürisine seslenen Jackman, filmi övmeyi de ihmal etmedi:

Spirited'a bayıldım. Harika bir film, ailecek izledik ve çok eğlendik. Will'i ve Octavia'yı seviyorum ve Good Afternoon'u çok beğendim. Filme baştan sona güldüm, kesinlikle muhteşem.

Filme hayranlığını dile getiren Jackman, Reynolds'la ilgili mesajını tekrarladı ve "Lütfen onu Oscar'a aday göstererek pohpohlamayın" dedi.
 


Jackman, şu sıralar devam eden The Music Man adlı Broadway oyununu tamamladıktan sonra üçüncü Deadpool'un çekimlerine başlayacak. 

Ünlü oyuncunun Wolverine rolüne geri döneceği Deadpool 3'ün 2024'te gösterime girmesi planlanıyor.

 

Independent Türkçe, Insider, Variety

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU