Çaldığı saati cinsel organında saklayan kadın yakalandı

12 bin dolar değerindeki saat metal dedektörü sayesinde bulundu

Sarah Richards hırsızlık ve suç işlemeyi kolaylaştırmak için bir başkasına uyuşturucu vermekle suçlanıyor (Las Vegas polisi)

ABD'de bir hırsız çaldığı saati cinsel organında sakladı. Sarah Richards buna rağmen yakalandı.

Las Vegas'ta pazar meydana gelen olayın ardından mağdur, polisle temasa geçti. Kimliği açıklanmayan adam yetkililere yaptığı açıklamada Richards'la tanıştıktan sonra onu otelde kaldığı odaya davet ettiğini söyledi.

Richards'ın canının yanmasından korktuğu için Rolex marka saatini çıkarmasını istediğini belirten mağdur, birlikte şarap içtiklerini ancak daha sonra saatin kaybolduğunu fark ettiğini belirtti. Adam, şarap içtikçe yorgunluğunun arttığını da vurguladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Adam, Richards'ın bunun ardından paniğe kapılıp gittiğini, güvenliği arayıp kadının yakalanmasını sağladığını ifade etti. Güvenlik Richards'ın üzerini aramasına rağmen 12 bin dolar değerindeki saati bulamadı.

Otele intikal eden polis ekipleri, mağdurun şarap kadehinin altında beyaz renkli toz madde buldu.

Yetkililer, Richards'ın üstünü metal dedektörüyle arayınca vajinal bölgesinde alarm çaldı. Hırsız daha sonra saati teslim etmeyi kabul etti. Polis ekipleri "Saati hapishanede zaten bulacağımızı ve uğraşmak istemediğini söyledi" ifadesini kullandı.

33 yaşındaki kadının ayrıca pazartesi günü başka bir hırsızlık suçundan duruşması olduğu ortaya çıktı. Richards'ın, haziranda bir kişinin 100 bin dolar değerindeki saatini çaldığı ve duruşmaya katılmak için Las Vegas'a geldiği öğrenildi.

Pazartesi günkü duruşması iptal edilen kadın, kefalet karşılığı serbest bırakıldı. Richards ocakta yargış karşısına çıkacak.

 

Independent Türkçe, 8 News Now, Fox 5 Vegas

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU