Göksel Gümüşdağ'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

Törende karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İBB Başkanı arasında bir konuşma gerçekleşmedi

Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu el sıkıştı. Fotoğraf: ANKA

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ dün hayatını kaybetti. Fethiye Gümüşdağ için bugün Fatih Camii’nde öğle namazı sonrasında cenaze töreni düzenlendi. 

Cenaze törenine spor ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da törene katılanlar arasındaydı.

 

1542e72a-aa8b-4b6c-aafb-39c32ef54cf2-w.jpeg
Fotoğraf: ANKA

 

Erdoğan töende yaptığı konuşmada "Şu anda musallada bulunan bay ve bayan kardeşlerimizi Hakk'a uğurluyoruz. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Geride bıraktığı kederli ailelerine de sabırlar lütfetsin. Hepimiz için mukadder olan akıbet, 'Her nefis ölümü tadacaktır.'. Hiç umulmadık bir anda Fethiye annemizi kaybettik, Hakk'a uğurluyoruz. Belki de yakınları böyle bir şeyi beklemiyordu. Rabbim zamanı gelince emanetini alıyor" ifadelerini kullandı.

Bu arada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın törende tokalaşması dikkat çekti. İkilinin arasında herhangi bir konuşma olmadı.

 

 

 

Independent Türkçe, ANKA
 

DAHA FAZLA HABER OKU