Jada Pinkett Smith, Chris Rock ve Will Smith'in konuşup barışmasını umuyor

Oyuncu, "Aslında hepimizin birbirine her zamankinden daha çok ihtiyacı var" dedi

(Red Table Talk/AFP)

Jada Pinkett Smith, Will Smith ve Chris Rock'ın Oscar törenindeki tokat dramasından sonra "barışabileceğini" umduğunu söyledi.

Bu yılki ödül töreni, Rock'ın, Pinkett Smith'in saçkıranın bir sonucu olan tıraşlı kafası hakkında şaka yapmasının ardından kargaşaya dönüşmüştü.

Rock'ın şakasına karşılık Smith sahneye atlamış, komedyene tokat atarak "Eşimin adını s***k ağzına alma bir daha" diye bağırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Olay Smith'in davranışlarının geniş çevrelerce kınanmasına neden olmuştu. Birkaç gün sonra Smith, Akademi'den istifa etmişti.

Pinkett Smith, Red Table Talk adlı Facebook Watch programının 1 Haziran Çarşamba günkü bölümünde ilk kez bu tartışmalı ana doğrudan değindi.

Bölümde Pinkett Smith saçkıran hakkında konuştu ve bu rahatsızlıktan mustarip kızı intihar eden bir anneyle röportaj yaptı.

Açılış monoloğunda Pinkett Smith "Bu, saçkıran konusunda gerçekten önemli bir Red Table Talk" dedi.

Kendi sağlığımla yaşadıklarımı ve Oscar töreninde olanları göz önünde bulundurarak binlerce kişi hikayeleriyle bana ulaştı.

Pinkett Smith, programı "saçkıran ailesine" bu rahatsızlığın gerçekten ne olduğu ve bu rahatsızlıkla yaşamak hakkında konuşması için alan sunmak adına kullanmak istediğini söyledi.

Oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

Şimdi Oscar gecesine gelelim. En büyük umudum, bu iki zeki, yetenekli adamın iyileşmek, konuşarak çözmek ve barışmak için bir fırsatı olması.

Dünyanın bugünkü durumunda ikisine de ihtiyacımız var. Ve aslında hepimizin birbirine her zamankinden daha çok ihtiyacı var. O zamana kadar, Will ve ben 28 yıldır yaptığımız şeyi yapmaya devam edeceğiz; bu da hayat denen şeyi birlikte çözmeye devam etmek demek. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU