Victoria Beckham'ın, oğlunun düğününde taktığı kolyenin özel bir anlamı varmış

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz, 9 Nisan'da Palm Beach'te yapılan törenle evlendi

(Reuters)

Victoria Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham geçen hafta düzenlenen lüks Palm Beach töreninde aktris ve manken Nicola Peltz'le evlendi.

Gelin Valentino imzalı özel tasarım bir elbise, damatsa Dior marka bir takım giyerken birçok kişinin gözü, kendisiyle aynı adı taşıyan moda markasından özel yapım bir slip elbise giyen moda tasarımcısı Victoria'nın üzerindeydi. Studio 54'ten esinlenen elbise üzerine tam oturuyordu ve metalik renkteydi. Fakat günü daha da özel kılan, duygusal bir anlamı olan elmas kolyesiydi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

20 yılı aşkın süredir evli olan Victoria ve David Beckham, British Vogue'a göre, David'in Brooklyn'in vaftiz töreninde Victoria'ya verdiği bir elması yeniden tasarladı.

Kolyede Fransız 18 ayar sarı altından yapılma "el yapımı telkari halka korumalı zincire" takılmış 21,5 karatlık oval bir elmas yer alıyordu. Kolyenin elması tutan zinciri de 1870'te üretilmiş bir İngiliz zincirinden yapıldı. Bu parçada yabani bir arı ve yumruk şeklinde tılsım sembolleri de bulunuyordu. Çiftin düğün fotoğraflarını çeken basın kuruluşuna göre tılsımlar düğünün temalarından biriydi; Peltz'in gelinliğinin eteğine de nazar boncuğu dikilmişti.

Eski Spice Girls üyesi, düğün gününde Brooklyn'e özel bir şey yapan tek Beckham değildi. David bu hafta Instagram'da oğulları 23 yaşındaki Brooklyn, 19 yaşındaki Romeo ve 17 yaşındaki Cruz'la birlikte görüldüğü bir fotoğraf paylaştı. Resimde erkeklerin hepsi takım elbise giymiş ve papyon takmıştı, Brooklyn'in papyonu beyazdı.
 

Victoria Beckham (instagram).jpg
Victoria Beckham, oğlu Brooklyn'in düğününde özel bir anlama sahip elmas bir kolye taktı (Instagram / Victoria Beckham)


Fotoğrafın "Güzel oğullarım" yazan açıklaması üç mavi kalp emojisiyle başlıyordu.

Çok gururlu bir babayım.. Ömür boyu sürecek mutluluğunuz için tebrikler Bust, her zaman yanınızda olacağız.

 


Brooklyn ve Peltz, 9 Nisan'da 300 davetlinin önünde evlilik yeminlerini okudu. Ünlü konuklar arasında Victoria'nın eski Spice Girls grup arkadaşları Mel B. ve Mel C., Eva Longoria ve Serena ve Venus Williams da vardı.

Çift, Peltz'in babasının 76 milyon dolarlık Palm Beach mülkünde düzenlenen Yahudi töreniyle evlendi. Nişanlandıklarını Temmuz 2020'de duyuran Brooklyn ve Peltz, 2019'dan beri birlikteler.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU