Kabin görevlisinin "hayalet yolcu" hikayesi dinleyenleri korkuttu

TikTok kullanıcısının iddiasına göre kadının hayaleti, eşinin çayının nasıl hazırlanacağına dair yönlendirmelerde bulunmuş

Kabin görevlisi Sandra Kwon (TikTok/@JeenieWeenie)

Bir uçuş görevlisi, bir kabin ekibi üyesinin, daha sonra cesedinin uçağın kargo bölümünde taşındığını öğrendiği ölü bir kadının ruhuyla nasıl konuştuğunu anlattığı bir hikayeyle, sosyal medya takipçilerini korkuttu.

Eski Emirates Havayolları kabin ekibi üyesi 38 yaşındaki Sandra Kwon, gece uçuşunda uyuyan bir yolcunun eşiyle sohbet eden fakat daha sonra adamın eşinin önceki hafta vefat ettiğini öğrenen bir meslektaşının hikayesini anlattı.

TikTok'ta @JeenieWeenie adıyla paylaşım yapan Kwon, "Yeşil çay; sütlü ve şekerli - #Truestory" başlıklı bir TikTok videosunda ürkütücü karşılaşmayı yeniden canlandırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kwon, yorumlar bölümünde, bunun kendi karşılaşmasından ziyade meslektaşı tarafından kendisine anlatılan bir hikaye olduğunu açıkladı.

Videoda Kwon uçuş görevlisi olarak, uyuyan eşinin yanında oturan, üşüdüğünü söyleyen ve uçuş görevlisinden battaniye isteyen samimi bir kadınla sohbet ediyor.

Kadın, görevliden eşi için uyandığında içebileceği sütlü ve şekerli bir yeşil çay da istiyor.

Kwon uçuş görevlisi olarak bir meslektaşıyla sohbet etmek için mutfağa geri döndüğünde, kendisine uyuyan adamın yalnız seyahat ettiğini söylüyorlar.
 


Uçuş görevlisiyse artık uyanmış olan yolcuya yeşil çayını getirdiğinde, adam ona eşinin geçen hafta vefat ettiğini anlatıyor.

Buna ek olarak yolcu, eşinin cesedinin aynı uçağın kargo bölümünde memleketine taşındığını da söylüyor.

Videoda Kwon, (yaşayan) müşterisinin, "eşinin hayaletinin" çayını tam da beğendiği gibi istemesi nedeniyle olayı tamamen kabul ettiğini öne sürüyor.

Videodaki adam, uçuş görevlisine ciddiyetle "Eşim kargo bölümünde ama sana inanıyorum; çayımı böyle içiyorum" diyor.

Sanırım eşim benim için endişeleniyor.

Ürkmüş kişilerden sayısız yorum aldıktan sonra Kwon, bunun kendisine eğitim sırasında bir kabin ekibi üyesi tarafından anlatılan bir hikaye olduğunu açıkladı.

Kwon, "Aslında bu bir kabin memuru eğitmeninin hikayesiydi ve bunu ders sırasında anlattı" diye ekledi.

2000'lerin başından beri Emirates'te çalışmasa bile Kwon, sosyal medya kanalında seyahat ipuçlarını ve kabin ekibi deneyimlerini paylaşarak üretken hale geldi.

Yakın tarihli bir videoda Kwon, takipçilerine sosyal medya fenomenlerinin uçuşun ortasında fotoğraf çekmek için kokpite girmeye çalışması trendinden bahsederken, bir diğer videodaysa uçuş sırasında zaptedilemez yolcuları dizginlemek için nasıl "koli bandı, kablo bağı ve şanslılarsa belki kelepçe"yle donatıldıklarını anlatıyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/travel

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU