Mark Wahlberg: Tom Holland'a seks oyuncağı hediye etmedim

50 yaşındaki aktör, "Bu bir masaj aleti, kas iyileşmesi için, başka bir şey için değil" dedi

ABD'li ünlü aktör Mark Wahlberg cuma Instagram'da paylaştığı videoda Britanyalı genç meslektaşı Tom Holland'a hediye ettiği cihazın, seks oyuncağı değil masaj aleti olduğunu söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

50 yaşındaki aktör bir milyondan fazla kez görüntülenen videoda, "Tom Holland bunu görüyor musun? Power Plate Pulse. Bu bir masaj aleti, kas iyileşmesi için, başka bir şey için değil" ifadelerini kullandı.

Örümcek Adam filmlerinin 25 yaşındaki yıldızı, Wahlberg'le birlikte 1 Şubat'ta Access'e verdiği röportajda cihazın ilk başta seks oyuncağı olduğunu düşündüğünü söylemişti. Holland, Los Angeles'taki evini ziyaret ettiği Wahlberg'in daha sonra kendisini otele bırakmasından şüphelendiğini belirtmişti. O sırada aklından geçenleri şu ifadelerle anlatmıştı:

Mark Wahlberg, Los Angeles'taki evinden ayrıldıktan sonra bana bir masaj aleti verecek kadar kibardı ve beni otelime götürmüştü. Bunun ne tür bir masaj aleti olduğu konusunda kafam karışmıştı. Daha önce benzer bir cihaz görmemiştim ve bir çeşit zevk verici alet olduğunu düşünmüştüm.

Holland şu ifadeleri eklemişti:

Wahlberg'in beni centilmenlik dışında başka nedenlerden ötürü evime görürdüğünü sanıyordum. Onu tanımıyordum, burası Hollywood bebeğim. Ne olacağını kim bilebilir?

Wahlberg, Holland'ın yaptığı açıklamaya şaşırarak, "Bunca zaman bunu düşündüğüne inanamıyorum. Çirkin düşünceleri aklından çıkarmalısın" demişti. 

İkili, 11 Şubat'ta vizyona girecek Uncharted'da birlikte rol aldı. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Access

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU