Barbra Streisand: Prens Charles, Diana'yla tanışmadan önce bana kendi bahçesinden çiçek göndermişti

Şarkıcı, "İlk Yahudi prenses olabilirdim" diye espri yaptı

Prens Charles 1974'te yaptığı ABD ziyaretinde Barbra Streisand'la bir araya gelmişti (AP)

Barbra Streisand, Prens Charles'la dostluğundan bahsetti ve bir keresinde Galler Prensi'nin kendisine bahçesinden taze toplanmış çiçekler gönderdiğini anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkili 1974'te Streisand, Warner Bros'ta kayıt yaparken ve 26 yaşındaki Charles, Kraliyet Donanması'nda hizmet ederken, gelecekte Prenses Diana'yla yolları kesişmeden üç yıl önce tanışmıştı.

Genç prensin kendisiyle tanışmak istediğini açıklayan ve bunu "çok tatlı" bir hareket diye nitelendiren "Woman in Love" şarkısıyla ünlü Streisand, ITV'den Lorraine'e şunları söyledi:

Ona bir yudum çay ikram ettim ve 'Beni zehir veya başka bir şeye karşı test edecekler mi? Hayır' diye düşündüm.

Nasıl "arkadaş olduklarını" anlatan yıldız "hafta sonundaki bağış etkinliği için Highgrove'da (Charles'ın aile konağı) biraz zaman geçirmeyi çok sevdiğini" ve onun bahçelerini gezdiğini söyledi.

Kraliyet üyesi daha sonra Streisand'a Londra'da kaldığı oteldeyken taze toplanmış çiçekler göndermiş.

Streisand o anları şu şekilde anımsadı:

'Bunu bana kim gönderdi?' dedim ve o da (Barbra'nın asistanı) 'Charles adında bir hayran' dedi. 'Gerçekten mi? Notu göreyim' dedim ve notta onun mührü vardı. Ve çiçekler, çiçekçiden değildi çünkü onun bahçesinden geliyorlardı ve farklı görünüyorlardı.

Streisand şunları ekledi:

(2019'da Hyde Park'ta) Gösterimi izlemeye geldiğinde sahnede çok komik bir söz söyledim. 'Biliyorsun, kartlarımı doğru oynasaydım, ilk Yahudi prenses olabilirdim' dedim.

Prens Charles geçen ay Streisand'ın popüler parçası “Don't Rain on My Parade”i en sevdiği şarkılardan biri olarak seçmiş ve şarkıcının “büyük hayranı” olduğunu söylemişti. Galler Prensi ayrıca şarkıcıyla tanışmasına dair "özel anları" anımsamış ve Streisand'ı "hayat dolu" diye nitelendirmişti.

Streisand sadece Kraliyet ailesiyle birlikte değildi, siyasette de yakın arkadaşlar edinmişti. Jimmy Fallon'ın sunduğu The Tonight Show'a bu hafta konuk olan Streisand, anılarını eski first lady Jackie Kennedy'nin düzenlemek istediğini açıklamıştı.

Streisand'ın son albümü Release Me 2 kısa süre önce çıktı. The Independent'ın incelemesini buradan okuyabilirsiniz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU