Trump: Biden'ın politikaları milyonlarca kişinin işsiz kalmasına neden olacak

Trump, kritik eyaletlerden Pennsylvania'da 4 ayrı kentte seçim mitingi düzenlerken, Demokrat rakibi Biden ise Barack Obama ile birlikte Michigan'da ortak programa katıldı

Fotoğraf: AFP

ABD'deki başkanlık seçimlerine 3 gün kala, başkan adayları seçim kampanyalarına hızla devam ediyor.

ABD Başkanı Donald Trump Pennsylvania'da 4 miting birden düzenlerken, Demokrat rakibi Joe Biden ise Michigan'da taraftarlarıyla buluştu.

3 Kasım'da gerçekleşecek seçimlerin en kritik eyaletlerinden Pennsylvania'da 4 farklı kentte seçim mitingini organize eden Trump, rakibi Biden'ı eleştirdi.

Biden'ın ekonomi politikalarını eleştiren Trump, rakbinin milyonlarca kişinin işten çıkarılmasına neden olacağını ve ülkede işsizliğin artacağını ileri sürdü.

Kendisinin ekonomi ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele çok başarılı olduğunu savunan Trump, seçmenlerden ülke yönetimi için kendisine 4 yıl daha şans verilmesini istedi.

Bir sonraki durağında Reading kentinde mitinge katılacak olan Trump, daha sonra da Butler ve Montoursville kentlerindeki seçim mitinglerinde destekçilerine seslenecek.

Biden ile Obama Michigan'da ortak program düzenledi

Öte yandan anketlerde Trump'ın önünde gözüken Demokrat aday Joe Biden ise eski ABD Başkanı Barack Obama ile birlikte bir diğer kritik eyalet olan Michigan'da ortak etkinliğe katıldı.

Yarın da Pennsylvania'da seçim çalışmalarını sürdürecek olan Biden'ın 3 Kasım'da kendi memleketi olan Delaware'de olacağı açıklandı.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU