Abdurrahim Albayrak'tan seyirci açıklaması: Sağlık Bakanımızdan şunu rica ediyorum; taraftarın sesi sahaya yansısın, en azından yüzde 25 olsun

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, maçların seyircili oynanması ile ilgili, gelecek haftalarda gelişme olacağını ümit ettiğini söyledi

Abdurrahim Albayrak / Fotoğraf: AA

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, bir giyim markası ile yapılan sponsorluk anlaşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Albayrak, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maça hakem Ali Palabıyık'ın atanmasıyla ilgili gelen soruya, hakemler hakkında konuşmayı anlamlı bulmadığını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

Maçtan önce böyle bir polemiğe girmek istemiyorum. Derbi öncesinde hakemleri masaya yatırmanın bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Artık Türk futbolu için beyaz sayfalar açmanın zamanı geldiğini düşünüyorum.

Albayrak, sarı-kırmızı kulübün transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

Galatasaray'da transfer bitmez. İki haftamız var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Limitimizi aşmamaya çalışıyoruz. Türkiye'deki bütün kulüpler bu limitle ilgili ciddi bir sıkıntı içerisinde. Önce satmak, sonra almak istiyoruz. Birçok futbolcumuza teklif geliyor ve bu da bizleri son derece memnun ediyor. Bu performansını gösterdiği takdirde ocak ayında Galatasaray'dan istenmeyen futbolcu, kapımızı çalmayan menajer olmayacak.

"Sağlık Bakanımızdan rica ediyorum..."

Albayrak, Süper Lig'de maçların seyircili oynanmasını sabırsızlıkla beklediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

Farkındaysanız ne tadı ne de tuzu var. Sadece futbolcuların bağırmaları ve top sesleri tribünlere geliyor. Evlerinden takip eden milyonlarca insanın keyif aldığını sanmıyorum. Ancak pandemi nedeniyle bu işin ciddi riskleri olduğunu gözardı etmemek lazım. Ben yetkililerden, çok sevdiğim Sağlık Bakanımızdan şunu rica ediyorum; yüzde 25, 30, 40 olsun veya localar olsun. En azından seyirci sesi sahaya yansısın. Önümüzdeki haftalarda bu sorunun çözüleceğini ümit ediyor ve dua ediyorum.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU