Nenad Bjelica: Fenerbahçe ile ciddi şekilde görüştük ancak son bir ayda hiçbir gelişme yaşanmadı

Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica, daha önce Fenerbahçe ile ciddi şekilde görüştüğünü ancak son bir ayda hiçbir gelişme yaşanmadığını söyledi

Nenad Bjelica / Fotoğraf: Twitter

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal ile yolları ayırmasının ardından arayışlarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertli takımın başına geçeceği konuşulan adaylardan Nenad Bjelica, ülke basınına yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe ile görüştüklerini doğruladı. 

Geleceği konusunda basında birçok haber yapıldığını ancak bunların çoğunun yanlış olduğunu dile getiren Bjelica, şöyle konuştu:

Real Betis ile masaya oturmadık. Fenerbahçe ile ciddi görüşmeler yaptık ancak son bir ayda hiçbir gelişme yaşanmadı. Benimle ilgilenen başka kulüpler de var. Şu an için isim vermek istemiyorum. Sezon başlamadan bir kulüple anlaşacağımı düşünüyorum.

Para konusunun ikinci planda kaldığını kaydeden Bjelica, "Kariyerim için önemli bir adım atmak istiyorum. Önemli olan para olsaydı, Arap ülkelerinde çalışırdım. Beni defalarca aradılar. Ailemin rahat edeceği bir ülkede yaşamak ve kendimi geliştirebileceğim bir kulüpte çalışmak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

48 yaşındaki Nenad Bjelica, Hırvatistan'da Dinamo Zagreb ile nisan ayında yollarını ayırdı. 

2018 yılında Dinamo Zagreb Teknik Direktörlüğü görevine başlayan Bjelica, 2 Hırvatistan Ligi, 1 kez de Hırvatistan Kupası kazandı. 

48 yaşındaki teknik adam, Dinamo Zagreb ile son iki sezonda sahaya çıktığı 62 lig maçında 50 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 2,53 puan ortalaması yakaladı.

Dinamo Zagreb, Bjelica yönetiminde 50 yıl sonra ilk kez Avrupa'da grupları geçme başarısı gösterdi.

Hırvat teknik adam daha önce Lech Poznan, Spezia, Austria Wien, Wolfsberger, Lustenau ve Karnten'i çalıştırdı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU