Victoria Beckham kendi giyim tarzını eleştirdi: Çok dar giyinmek güvensizlik belirtisi

Eski giyim tarzını eleştiren Beckham, yıllar içinde daha rahat giyinmeye başladığını söyledi

Beckham çiftinin kısa zaman önce hırsız korkusu nedeniyle evlerine tünel açacakları ortaya çıkmıştı (AFP)

Moda tasarımcısı, model ve şarkıcı Victoria Beckham, eski giyim tarzını eleştirdi ve “çok dar giyinmenin güvensizlik belirtisi” olduğunu söyledi. 

46 yaşındaki Beckham zaman içinde giyim tarzının değişimine yönelik kendisine yöneltilen soruya, “Spice Girls’deyken, grubu giydiren stilistler vardı, fakat kişisel hayatımda herhangi bir stilistle çalışmadım. Eskiden korseyle şekillendirilmiş çok fazla kıyafet giyerdim ve hala bu kıyafetlerin bazılarını giyerim. Fakat tarzım zamanla daha rahat bir hal aldı” ifadelerini kullandı.

Geriye dönüp baktığımda, sanırım hep çok dar, vücuda tam oturan kıyafetler giymek güvensizlik belirtisiydi.

Dört çocuk annesi Beckham, iş yoğunluğu arttıkça, zamanla giyim tarzını değiştirdiğini söyledi. 

Stüdyoda her şeyi yüksek topuklu ayakkabılarla etrafta yürüyerek yapamam. Aynı anda pek çok şey yapıyorum: anneyim, eşim, her gün stüdyodayım. Bir keresinde New York’ta bir şovda erkeksi pantolon ve ayakkabılar giydiğimde herkesin çılgına döndüğünü hatırlıyorum.

Beckham, yaşlandıkça kendine olan güveninin arttığını söyledi. 

Bana neyin yakıştığını, neyin güzel göründüğünü, neyin güvende ve rahat hissettirdiğini biliyorum. Artık giyim tarzımda kanıtlayacak herhangi bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Kendisine sorular yönelten öğrencileri yanıtlayan Beckham, moda endüstrisindeki yükselişini hatırlayarak eğer geriye dönüp kendisine bir tavsiyede bulunacak olsaydı “hislerine güvenmeyi” tavsiye edeceğini söyledi. 

Hep yaptığım hataların üstesinden gelebileceğimi söylerim, ancak hislerime karşı yaptığım hataları değil. Ona güvenin, orada olmasının bir sebebi var.

Pop star olmayı özleyip özlemediğine yönelik soruyaysa Becham, o günlerde çok eğlendiğini ancak özlemediğini söyledi. 

Şu an yaptığım şeyi seviyorum. Spice Girls’le çok eğlenmiştim, fakat o günleri özlemedim, sahnede olmayı özlemedim. Moda kendimi rahat hissettiğim yer.

 

People

DAHA FAZLA HABER OKU