Kanyon AVM’nin tüm mağazaları 1 Haziran’a kadar açılmış olacak

Mart ayının son haftasında koronavirüs salgını nedeniyle kapılarını kapatan İstanbul Levent’teki Kanyon AVM, 11 Mayıs’ta faaliyete geçiyor

Fotoğraf: Wikipedia

Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş., yüzde 50 ortağı olduğu Kanyon Alışveriş Merkezi, 11 Mayıs’ta kademeli olarak faaliyete başlıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Koronavirüs salgını nedeniyle 20 Mart’ta kapılarını kapatan Kanyon’un tüm kiracı mağazaları ise 1 Haziran’a kadar faaliyete başlamış olacak. 

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada “11 Mayıs’tan itibaren işletmelerini açan kiracılardan Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş. tarafından belirlenecek koşullar çerçevesinde Mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmamasına karar verilmiştir" denildi.

1 Haziran’a kadar açılacak işletmelere “resmi tedbirler kapsamında hakkında kapalı kalma kararı bulunan iş kolları”, yani restoran ve kafeler dahil edilmedi. 

Eczacıbaşı 3 Nisan’da yaptığı açıklamada, Kanyon AVM’deki mağazalardan kapalı kaldıkları süre boyunca kira alınmayacağını duyurmuştu. 


Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU