Billie Eilish: Instagram yorumlarını okumayı bıraktım çünkü hayatımı mahvediyordu

Eilish şu anda Brit Ödülleri'nde yeni Bond filminin "No Time to Die" adlı tema şarkısını ilk kez canlı performansla sergilemeye hazırlanıyor

Billie Eilish, Instagram hesabına bırakılan yorumları artık okumadığını açıkladı.

Sanatçı, kardeşi Finneas O'Connell'le birlikte BBC'ye verdiği röportajda yeni Bond filminin tema şarkısı “No Time to Die” için yaptıkları çalışmadan bahsetti.

Instagram'daki her şeyi okuyup okumadığı sorulunca, kısa süre önce yorum okumayı bıraktığını belirten Eilish, "Hayatımı mahvediyorlardı, bir kez daha" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

O'Connell, "Sanırım ünlü birini gördüğünüzde 'Ne dersem diyeyim onlar üzerinde bir etkisi olmayacak' diye düşünebilirsiniz ama internette kimsenin birbirinden farkı yok" diye konuştu.

Bunun üzerine muhabir, "Ne kadar büyük bir yıldız olduğunuz ya da kaç Grammy kazandığınız önemli değil yine de canınızı yakabiliyor" yorumunda bulundu. 

Eilish "Daha da kötü, şu anda hiç olmadığı kadar kötü" dedi. 

O'Connell kısa süre önce ikilinin, hayranlardan ve eleştirmenlerden genelde olumlu tepki alan "No Time to Die"ı turne otobüslerinde, üç gün içinde yazdığını söylemişti. 

The Independent'ta yer alan bir değerlendirme, şarkı karşısında "bir süredir karşılaştığımız tema şarkılarının en iyilerinden" diye şapka çıkarıyor ve şarkıyı Eilish'in klasik sound'undan nüveler taşımaya devam edip aynı anda klasik Bond şarkılarına da saygı göstermekle övüyor. 

Eilish şarkıyı ilk kez bu gece (18 Şubat) Londra'daki O2 Arena'da düzenlenecek Brit Ödülleri'nde, Bond bestecileri Hans Zimmer ve Johnny Marr'la birlikte canlı performansla söyleyecek. 

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU