Avengers’ın Kaptan Amerika’sı yeni Star Wars filmine göz kırptı

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige yeni bir Star Wars filmi yapmak istiyor

Chris Evans, Marvel Studios Başkanı Kevin Feige’in yapacağı yeni Star Wars filminde rol almak istediğini açıkladı.

Marvel Sinematik Evreni’nde Kaptan Amerika’ya hayat veren aktör, Collider sitesinin yeni Star Wars filmine ilişkin Twitter paylaşımına cevap verdi. “Hangi Marvel Sinematik Evreni oyuncusunun Star Wars filminde yer almasını isterdiniz?” şeklinde bir soru içeren paylaşımı Evan, “Ben” diyerek kısaca yanıtladı.

 

 

Disney yöneticileri ve Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy’yle bu yazın sonlarında bir görüşme yapan Feige’in yeni bir Star Wars filmi hazırlayacağı bu hafta açıklanmıştı. Marvel Studios Başkanının serinin uzun zamandır bir hayranı olduğu biliniyor.

The Hollywood Reporter’a göre Feige daha şimdiden en az bir “büyük oyuncuya” oynamasını istediği “özel bir rol” olduğunu söyledi. Bu haberle birlikte hayranlar Feige’in radarında kim olduğunu merak etmeye başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Feige’e ilişkin haberlerin ardından yazılı bir açıklamada bulunan Disney Studios Eşbaşkanı Alan Horn, “Kathleen Kennedy, Star Wars hikaye anlatımında yeni bir dönemin peşine düşüyor. Ve Kevin’ın ne kadar sağlam bir (Star Wars) hayranı olduğu bilindiğinden bu olağanüstü iki yapımcının bir Star Wars filmi için birlikte çalışması mantıklı” ifadelerini kullandı.

Feige 2007’den bu yana Marvel Sinematik Evreni’ne şekil verdiği Marvel Studios’tan sorumlu.

Evans bir sonraki projesinde, polisiye türündeki Knives Out‘ta Daniel Craig, Jamie Lee Curtis ve Lakeith Stanfield’le birlikte yer alacak. Yönetmenliğini Star Wars: Son Jedi’ın (Star Wars: The Last Jedi) yönetmeni Rian Johnson'ın üstlendiği film ABD’de 29 Kasım’da vizyona girecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU