Meşhur suç dizisinden 15 yıl öncesini anlatacak: İsimler bir bir açıklandı

Prodüksiyonu Miami'de başladı

Dexter'ın yıldızı Michael C. Hall, yeni dizinin yönetici yapımcılarından biri (Showtime)

Paramount+'ın Showtime'la birlikte hazırladığı Dexter prequel'inin (orijinal yapımdaki olayların öncesini anlatan dizi ya da film) prodüksiyonu Miami'de başladı. Ayrıca merakla beklenen diziye 4 yeni oyuncunun katıldığı açıklandı.

"Öğrencilikten intikamcı bir seri katile geçiş"

Variety'nin edindiği bilgiye göre James Martinez, Christina Milian, Alex Shimizu ve Reno Wilson, Dexter: Original Sin adını taşıyan 10 bölümlük prequel'e katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu isimler daha önce duyurulan başrol oyuncuları Patrick Gibson, Christian Slater ve Molly Brown'la birlikte rol alacak.

Dizi 1991'de, Dexter'daki olaylardan 15 yıl önce geçiyor. Resmi açıklamaya göre yeni dizi, "Dexter'ın öğrencilikten intikamcı bir seri katile geçişini" anlatıyor. 

Kana susamış dürtüleri daha fazla göz ardı edilemeyince Dexter, içindeki karanlığı yönlendirmeyi öğrenmek zorunda kalıyor. Babası Harry'nin rehberliğinde, yok edilmeyi hak eden insanları bulup polislerin dikkatini çekmeden öldürmesine yardımcı olmak üzere tasarlanmış kuralları benimsiyor. Ancak bu durum, Miami Metro Polis Departmanı'nda adli tıp stajına başlayan genç Dexter için son derece zorlu.

Yeni bir karakter de eklendi

Molly Brown, Dexter'ın kız kardeşi Debra Morgan'ı canlandırırken Martinez de "kalbiyle liderlik eden, gelecek vaat eden bir cinayet masası dedektifi" diye tanımlanan Angel Batista'yı oynayacak.

Milian, Miami Metro'nun ilk kadın cinayet masası dedektifi Maria LaGuerta'ya hayat verecek. Shimizu da "uzmanlığını hevesle paylaşan ve yeni stajyeri Dexter Morgan'a patronluk taslama şansının tadını çıkaran adli tıp analisti" Vince Masuka rolünde.

Son olarak Wilson, Harry'nin uzun süredir ortağı ve sırdaşı olan Bobby Watt'ı canlandırıyor.

Dexter'da David Zayas, Lauren Vélez ve C. S. Lee, Batista, LaGuerta ve Masuka rollerindeydi. Watt ise yeni bir karakter.

Emmy ödüllü Dexter, 2006'da başlamış ve 2013'e dek 8 sezon boyunca sürmüştü. 


Independent Türkçe, Variety, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU