CHP lideri Özel: Paranın geldiği yer belli, verildiği yer belli, alınan bina belli

"Yakasında güneş, gönlünde güneş olan iyi insanları ayrı görmedim, şimdi de görmüyoruz."

Foto: AA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Isparta'daki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yaptığı konuşmada, Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan'ı tanıtarak vatandaşlardan adaylarına oy istedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda olduğu iddia edilen para sayma görüntülerine de değinen Özel, şöyle konuştu:

Her tarafı kapatmışlar bir kişi para sayıyor. Görür görmez 'görüntünün tamamını bulun' dedim. Bulundu görüntüler 2019'da, diyorlar ki 'bir iki ay önce oldu.' İstanbul İl binasını satın alıyoruz, adam kapora istemiş. Kaporanın sayıldığı yerin bürosu, avukatı AK Parti'li, avukat görüntüleri almış sonra demiş ki 'Bu görüntüleri para karşılığı size vereyim.' Demişiz ki hiç çekineceğimiz şey yok. Paranın geldiği yer belli, verildiği yer belli, alınan bina belli.

Emeklilerin bayram ikramiyesini eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sayesinde aldıklarını öne süren Özel, "Buradan ona selam yollayalım." dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir tarafta birbirine benzediğini öne sürdüğü Cumhur ittifakı olduğunu dile getiren Özel, "Cumhur İttifakı orada dururken karşısında çok daha büyük bir ittifak var. Renklerini al bayraktan, ay yıldızdan alan Türkiye ittifakı var, bizler varız, sizler varsınız. Türkiye ittifakında ya da Isparta ittifakında demokratlar var, milliyetçi demokratlar var, muhafazakar demokratlar var. Türk'üyle, Kürt'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, Alevi'siyle, Sünni'siyle bu güzel memlekette kim varsa Türkiye ittifakında var. Hep beraberiz, el eleyiz, gönül gönülleyiz." ifadelerini kullandı.

İÇ.JPEG
Fotoğraf: AA

Yakasında güneş, gönlünde güneş olan iyi insanları rakip görmediğini vurgulayan Özel, "Kendimizden ayrı görmedim, şimdi de görmüyoruz." dedi.

Isparta Belediye Başkanı'nın belediyeden ihale aldığını iddia eden Özel, "Haramdan, yalandan korkan, çalışkan bir belediye başkanı istiyorsanız karşınızda Atakan başkan." dedi.

 

 

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU