Arrow'un yıldızı, Hollywood grevini eleştirince yerden yere vuruldu

Arrow'un yıldızı "hayal kırıklığı yaratan" duruşu nedeniyle hayranlarını kaybediyor

(AP)

Arrow'un yıldızı Stephen Amell, SAG-AFTRA grevi aleyhinde konuştuğu için hızlı ve sert bir tepkiyle karşı karşıya kaldı.

160 bin üyeli oyuncu sendikasının, diğer taleplerin yanı sıra daha iyi ücret ve işlerini yapay zekaya kaptırmayacaklarına dair güvence alma mücadeleleri kapsamında greve giden yazarlara katılma kararı vermesiyle başlayan grev üçüncü haftasında.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grev hattına katılan Hollywood yıldızları arasında George Clooney, Bryan Cranston, Jessica Chastain, Wendell Pierce, Steve Buscemi, Michael Shannon, Brendan Fraser ve BD Wong yer alıyor. Öte yandan Dwayne Johnson da SAG-AFTRA'ya 7 haneli bir meblağla "rekor" bağışta bulundu.

Fakat kariyerinde Arrow ve güreş draması Heels dizileri de yer alan Amell, greve karşı çıkan bir oyuncu.

Kuzey Carolina'da düzenlenen Galaxycon'daki soru-cevap etkinliğine katılan Amell, grev aleyhinde konuşan ilk ünlü oyuncu oldu ve şunları söyledi:

Sendikamı destekliyorum, gerçekten. Ve onların yanındayım. Greve gitmeyi desteklemiyorum. Desteklemiyorum. Bunun indirgemeci bir müzakere taktiği olduğunu düşünüyorum.

Amell şöyle devam etti:

Tüm bu olup biteni inanılmaz derecede sinir bozucu buluyorum. Dün gece prömiyeri yapılan, benim de içinde bulunduğum dizi gibi dizilerle ilgili fikirlerin dar görüşlü olduğunu düşünüyorum.

Amell'ın sözlerinin sosyal medyada yayılması sonrası pek çok kişi aktörü "hayal kırıklığı yaratan" görüşleri nedeniyle eleştirirken, grevin halihazırda düzenini oturtmuş ve mali açıdan rahat olanlara değil, geçici işlerde çalışan oyunculara yardım için düzenlendiğine dikkat çekildi.

@MaceAhWindu, "Böylesine saçmalayabileceği bir mali durumda bulunmak güzel olmalı" diye yazarken, @s_prevot ise şöyle dedi:

Sen milyonlarınla oturup 'Ah, bu çok sinir bozucu' derken, meslektaşların geçinmek için mücadele veriyor ve zar zor para kazanabiliyor.

@iReinaValentine şunları ekledi:

Benim duyduğum şu, SAG müzakere masasına oturmalı ve Stephen Amell dışında 'hiçbir oyuncunun' benzerinin yapay zeka için izinsiz kullanılamayacağı önerisinde bulunmalı.

Başka bir yerde, @ChainsawReacts şöyle dedi:

Stephen'ın kendi görüşlerini dile getirmeye hakkı var ama o geçim sıkıntısı çeken oyunculardan biri değil. 8 yıl boyunca Arrow'da başrol oynadı ve şimdi de Heels'ın başrolünde. Ayrıca yılda birkaç kez hayran buluşmalarına katılıyor. Durumu iyi. Bu grev, onun gibi şanslı olmayan oyunculara ve yazarlara yardım için var.

The Independent yorum için Amell'la iletişime geçti ancak henüz yanıt alamadı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU