Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'ın Karkamış programında arbede: Süleyman'ın provokatörlerinin canı cehenneme

Ümit Özdağ paylaşımında "Sakın bizi başkalarıyla karıştırmayın" dedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriye'nin kuzeyinden atılan havan topu ve roket mermilerinin hedefi olan Gaziantep'in Karkamış ilçesini ziyaret etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İl merkezindeki ziyaretinin ardından Karkamış ilçesine geçen Özdağ, sınır kapısında basın açıklaması yapmak istedi. Bu sırada toplanan kalabalık, "Acımız var, şehitlerimiz var. Gelip burada siyaset yapmayın, provokasyon yapmayın, şehitlerimiz var" diyerek, Özdağ'a tepki gösterdi.

Özdağ'ın, kendisine tepki gösterenlerle görüştüğü esnada, Zafer Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Kurucular Kurulu Üyesi Bekir Şahin'in de aralarında bulunduğu partililer ile vatandaşlar arasında arbede çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet polislerinin araya girmesiyle son bulan arbedenin ardından Özdağ ve beraberindekiler, ilçe merkezindeki programına devam etti.

Özdağ'dan tepki

Diğer yandan Özdağ yaşananları kendi hesabından yaptığı bir video ile duyurdu. Paylaşımına "Ellerinde cep telefonu ile kayıt yaparak, "bugün acımızı paylaşın, bugün açıklama yapmayın" diyen AK Partili provokatörlere ve sahiplerine sesleniyorum; Zafer Partisi'ne geri adım attıramazsınız, sakın bizi başkalarıyla karıştırmayın!" notunu düşen Özdağ'ın videoda: "Süleyman'ın provokaatörlerinin canı cehenneme"  şu ifadelerini kullandığı görüldü.

 

 

AA, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU