İYİ Parti’den Ankapark videosu: Her ne kadar devirlerinin bitmeyeceğini düşünseler de günümüz dinozorları sandıkla gidecekler

Videoda Akşener ve Yavaş’ın diyalogu yer da aldı

Fotoğraf: Twitter

İyi Parti Gençlik Kolları,  eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yapılan kamuyu milyonlarca lira zarara uğratan Ankapark'la ilgili bir video hazırladı.

Videoda, "Her ne kadar güçlü görünmeye çalışsalar da çevrelerine hükmettiklerini ve devirlerinin bitmeyeceğini düşünseler de günümüz dinozorları meteorla değil sandıkla gidecekler” ifadeleri yer aldı.

AK Parti’li isimlere yer verilen videoda İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın diyalogu da yer aldı.

Videoda şunlar kaydedildi:

Dinozorlar... Mezosoid dönemde ortaya çıkan Arkeozor sürüngen grubuna ait günümüzde yaşayan tek üyelerinin kuşlar olduğu varsayılan efsane yaratıklar... İsimleri Yunanca'da "korkunç kertenkele" anlamına gelen, bundan yaklaşık iki yüz kırk milyon yıl önce ortaya çıkan dinozorlar, başlarına gelicek felaketlerden o yıllarda habersizdi... Meteor düşmesi, volkanik patlamalar, küresel ısınma, bizce hayır!
Peki yalnızca dinozorlar mı? Kesinlikle hayır. Köpek balıkları, kediler, kablolar, tren rayları, ne olduğu anlaşılamayan bir şey, çarpışan arabalar, robotlar, atlı karıncalar ne işe yaradığı bilinmeyen yuvarlak birçok şey. Madame Tusso'yu kıskandırıcak heykeller, teleferikler ve daha bir sürü şey...
Peki onları bunu yapmaya iten sebep neydi? Lunaparks sevdası mı?? Dinozor sevgisi. Halka hizmet mi? Ankapark'ı yapmak yerine neler yapılabilirdi? KYK borçları silinebilirdi. Öğrenciler için yurtlar yapılabilirdi. Genç girişimcilere destek verilebilirdi. EYT'lilerin sorunları çözülebilirdi. Çiftçilerin üretim maliyetleri düşürülebilirdi ya da en azından yeni bir kriz yaratmayarak futbol oynamaya devam edilebilirdi. Arkadaşlarla PUBG atılabilirdi. Gündüz kuşağına çıkılabilirdi. Hunharca stalk yapılabilirdi. Dostlarla hasbihal edilebilir. Evde oturulabilirdi. Hiç değilse biraz düşünülebilirdi. Dinazorlar. Bundan milyonlarca yıl pardon, "milyarlarca dolar" önce yeniden ortaya çıktılar. Her ne kadar güçlü görünmeye çalışsalar da çevrelerine hükmettiklerini ve devirlerinin bitmeyeceğini düşünseler de günümüz dinozorları meteorla değil sandıkla gidecekler. Ankapark, Türkiye'de şimdiye kadar yapılmış israfın ve yolsuzluğun hepimizin gördüğü hali. Ama hiç merak etmeyin. Türkiye'nin kaynaklarının yalnızca Türk milleti için kullanılacağı günlere çok az kaldı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU