Disney kanalının 20 yaşındaki yıldızı Cameron Boyce yaşamını yitirdi

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra yaptığı yardımlarla da bilinen Boyce’un geçirdiği nöbet sonucu uykusunda hayatını kaybettiği açıklandı

1999 doğumlu ABD'li oyuncu ve dansçı Cameron Boyce yaşamını yitirdi.

Boyce ailesinin sözcüsü, genç oyuncunun süregelen bir tedavisinin bulunduğunu belirterek, 6 Temmuz Cumartesi akşamı geçirdiği nöbet sonrası uyku sırasında hayatını kaybettiğini duyurdu.

Korku filmi Mirrors'la (Aynalar) oyunculuk kariyerine adım atan Cameron Boyce, asıl bilinirliğini Disney kanalında yayınlanan Descendants serisindeki Carlos ve Jessi dizisinde canlandırdığı Luke rolüyle sağlamıştı.

Disney yıldızı Cameron Boyce'un ölümü, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Sevenleri genç oyuncunun vefatının ardından çeşitli paylaşımlar yaptı.

20 yaşındaki ABD'li komedyen Grayson Dolan, Cameron Boyce gibi genç ve yetenekli bir ismin vefatı nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Boyce'la kişisel bir tanışıklığı olmamasına rağmen oyuncunun müthiş biri olduğunu düşündüğünü belirten Dolan, bazı şeylerin hiç de adil olmadığını söyleyerek canının yandığını belirtti.

 

ABD'li YouTuber ve makyör James Charles ise Cameron Boyce'un çok genç, müthiş yetenekli ve tanıdığı en kibar insanlardan biri olduğunu belirtti.

 

İngiliz şarkıcı, dansçı ve sunucu Hayvey Leigh Cantwell (HRVY) ise Boyce'un, kendisine, erkek kardeşine ve milyonlarca kişiye çocukluk hatıraları kazandırdığını belirterek teşekkür etti.

Cantwell yaptığı Twitter paylaşımında, Boyce'u hiçbir zaman unutmayacağını da kaydetti. 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU