Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin meşhur canavarı Güç Yüzükleri'nde

"Bu, sezona başlamak için şoke edici bir yol"

J.R.R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi serisinden uyarlanan spinoff, 2022'de yayın hayatına başlamıştı (Amazon Prime Video)

Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) üçlemesinin kötü karakterlerinden birinin, Amazon Prime Video'nun popüler dizisi Güç Yüzükleri'nin (The Rings of Power) ikinci sezonunda geri döneceği doğrulandı.

J.R.R. Tolkien'in eserinden uyarlanan fantastik yapım, Galadriel ve Elrond gibi karakterlerin hikayelerini devam ettirirken, Charlie Vickers'ın canlandırdığı Sauron'a karşı kıyasıya mücadeleyi merkeze alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin ikinci sezonu, Tolkien'in kaynak materyaline sadık kaldığı hikayelere yenilerini de eklemeye hazırlanıyor.

Dizide Isildur'u canlandıran Maxim Baldry, Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü'nde (The Lord of the Rings: The Return of the King) Elijah Wood'un canlandırdığı Frodo'ya saldıran canavar Shelob'un ikinci sezonda geri döneceğini Entertainment Weekly'ye verdiği son röportajda doğruladı.

Baldry'nin anlattığına göre, dizinin ikinci sezonunda Isildur'un Mordor'da tek başına hayatta kalmak zorunda olduğu uzun bir sekans yer alacak. Ve Isildur burada meşhur örümcekle karşılaşacak. 

"Bir hayatta kalma hikayesi"

"Bir mağarada uyanıyorum ve Shelob'la savaşarak güvenli bir yere ulaşmam gerekiyor" diyerek sahneyi açıklayan 28 yaşındaki aktör, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu, sezona başlamak için şoke edici bir yol. Bu bir hayatta kalma hikayesi... Bir çocuktan erkeğe dönüşüyor ve kime güvenip kime güvenmeyeceğini öğrenmek zorunda kalıyor.

Güç Yüzükleri'nin ilk sezonu, eleştirmenler tarafından olumlu karşılanmış, Galadriel'in yolculuğu ve dizinin Orta Dünya'yı detaylandırması övgüler almıştı.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin ikinci sezon prömiyeri, 29 Ağustos'ta Prime Video'da gerçekleşecek.


Independent Türkçe, ScreenRant, Entertainment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU