Güç Yüzükleri'ne bir Game of Thrones oyuncusu daha katılıyor

Bir meşhur fantastik diziden diğerine

(Prime Video)

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (The Lord of the Rings: The Rings of Power), öne çıkan bir Game of Thrones oyuncusunu kaybettikten birkaç ay sonra bir diğerini kadroya aldı.

Gelecek sezonda dizide üç yeni oyuncunun yer alacağı, 20 Mart Pazartesi günü açıklandı.

Bu oyuncular Rory Kinnear, Tanya Moodie ve HBO yapımı Game of Thrones'taki Mance Rayder karakterinin yanı sıra aynı kanalın Rome dizisinde Julius Caesar'ı canlandıran İrlandalı aktör Ciarán Hinds.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu, Game of Thrones'ta Benjen Stark'ı canlandıran Joseph Mawle'ın birinci sezonun ardından Adar rolünü bırakmasından sonra kadroya katılıyor.

J.R.R. Tolkien'in çalışmalarına dayanan yapım eylülde Prime Video'da yayımlandığında Mawle, ork lideri olarak dizide ilk çıkışını yaptı.

Dizi ilerledikçe ilgi odağı haline geldi ve sezonun sonunda "Southlands'in kralı" olduğu gösterildi. Daha sonra buranın adını Mordor yaptı ve bu açıklama hayranlar tarafından eleştirildi.

Ancak Mawle, Adar'ın ikinci sezonda geri döneceğini fakat karakteri kendisinin canlandırmayacağını açıkladı. Adar'ı, Mawle yerine Sam Hazeldine oynayacak.

Hinds, Kinnear veya Moodie'nin dizide kimleri oynayacağı şu anda bilinmemekle birlikte, birden fazla bölümde oynayacakları belirtildi.

The Independent'a verdiği yakın tarihli röportajda, şu anda ITVX'in draması The Dry'da rol alan Belfastlı oyuncu Hinds, "Game of Thrones'taki cinsellik seviyesinden dolayı diziden soğuduğunu" söylemişti.

Hinds'le yapılan röportajın tamamını buradan okuyabilirsiniz.

 

Ciarán Hinds
Ciarán Hinds, "Game of Thrones"ta (HBO)


Güç Yüzükleri'nin ikinci sezonunda Oliver Alvin-Wilson, Ben Daniels, Amelia Kenworthy, Kevin Eldon ve His Dark Materials'da oynayan Will Keen de yer alacak.

Stuart Bowman, Gavi Singh Chera, William Chubb, Selina Lo, Calam Lynch, Gabriel Akuwudike, Yasen "Zates" Atour, Nia Towle ve Nicholas Woodeson, diziye yeni katılan diğer oyuncular.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU