Yeni korku filminin yıldızı izleyicileri uyardı

"Ömür boyu iz bırakabilir"

Alien: Romulus, 16 Ağustos'ta gösterime girecek (20th Century Studios)

Yönetmen Fede Álvarez, ağustosta gösterime girecek Alien: Romulus'la, klasikleşmiş seriye yeni bir yorum getirmeye hazırlanıyor.

Filmin yıldızlarından Isabela Merced ise Yaratık (Alien) serisinin son halkasının çok korkunç sahnelere sahip olacağının sinyallerini veriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ridley Scott imzalı 1979 yapımı Yaratık'ta anlatılan olaylardan 20 yıl sonra geçen Romulus'ta Merced, bu yıl gişeyi kasıp kavuran İç Savaş'ın (Civil War) yıldızı Cailee Spaeny'yle birlikte rol alıyor. 

Alien: Romulus, bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derin uçlarını temizlerken dünyanın en korkutucu yaşam formuyla karşılaşması sonucu yaşadığı olayları anlatıyor.

Merakla beklenen filmde uzay çöpçülerinden birini canlandıran 23 yaşındaki Merced, Total Film'e konuştu ve Alien: Romulus'un ne kadar ürkütücü olduğuna dair ipuçları verdi.

Bu filmde, onu gizlice izleyecek çocuklarda ömür boyu iz bırakacak sekanslar olduğuna gerçekten inanıyorum.

Álvarez'in 2013 yapımı Kötü Ruh'u (Evil Dead), uzun soluklu serinin en korkunç ve kanlı sahnelerinden bazılarını içeriyordu.
 


Uruguaylı yönetmen, 2016'da da Nefesini Tut'la (Don't Breathe) sinemaseverlerin uykularını kaçırmıştı.

Alien: Romulus, Yaratık serisinin 7. halkası. Film, Spaeny ve Merced'in yanı sıra David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn ve Aileen Wu'nun başını çektiği son derece genç bir oyuncu kadrosuna sahip. 

Ohio doğumlu Isabela Merced, bu yıl eleştirmenlerin yerden yere vurduğu Madame Web'de Dakota Johnson ve Sydney Sweeney'yle birlikte rol almıştı.


Independent Türkçe, Total Film, MovieWeb

DAHA FAZLA HABER OKU