Taylor Swift'ten Eras turnesinde şarkıların canlı çalınmadığını iddia eden Dave Grohl'a yanıt

Şarkıcı son Wembley şovunda kendisini savundu

Arşiv (Reuters)

Taylor Swift'in, kendisi ve grubunun Eras (Dönemler) turnesinde canlı müzik çalmadığını öne süren Dave Grohl'a karşılık verdiği görüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Foo Fighters'ın 55 yaşındaki solisti, 22 Haziran Cumartesi tarihli Londra konserinde izleyicilere, grubunun şovunu "Hatalar Turnesi" (Errors Tour) diye adlandırdığını çünkü "birkaç döneme daha ve birkaç lanet hatadan daha da fazlasına" sahip olduklarını çünkü "gerçekten canlı çaldıklarını" söyledi.

34 yaşındaki Swift, pazar gecesi (23 Haziran) Wembley'deki gösterisinde üç buçuk saatlik performansına katıldıkları için hayranlarına teşekkür ederken Grohl'un sahnedeki iğnelemesine de değinir gibi göründü.

Eras turnesi kapsamındaki üçüncü Londra için stadyumu dolduran 90 bin kişiye konuşan Swift, grubunun takdiri "çok fazla" hak ettiğini söyledi.

Hayranlarına şöyle konuştu:

Az önce yaptıklarınız sadece benim hayatım için değil, ekip üyelerimizin her biri için unutulmaz bir an anlamına geliyor. Bu grup, bu gece sizin için üç buçuk saat boyunca canlı çalacak.

Gösteri yapan arkadaşlarımın her biri de, onlar da bunu o kadar çok hak ediyorlar ki ve siz bunu bize çok cömertçe verdiniz. Bunu asla unutmayacağız.

Swift hayranları, Grohl'u pop yıldızı ve grubu hakkındaki esprisinden dolayı eleştirdi. Bir kişi X/Twitter'da "Ah Tayvoodoo onun için geliyor ve o bunu hak ediyor" diye yazdı:

Bir kadının daha yetenekli ve başarılı olmasıyla başa çıkamıyor.

Başka bir hayran ekledi:

Vay canına Grohl bedavaya reklam için Taylor'ın adını kullanmak zorunda kalacak kadar bitmiş mi? Utanç verici, bundan daha iyi olduğunu düşünürdüm, ne yazık.

Eras turnesinin üçüncü gecesindeki başka bir zaman diliminde, Swift'in NFL oyuncusu erkek arkadaşı Travis Kelce, The Tortured Poets Department albümündeki "The Smallest Man Who Ever Lived" parçasının icrası sırasında Swift'in yedek dansçılarından biri gibi davranarak sahneye çıktı.

Eskiden Twitter diye adlandırılan X'te paylaşılan bir videoda Kelce, sahnede ölü taklidi yapan Swift'e doğru yürümeden önce, smokin ve siyah silindir şapkasıyla görülüyor.

Konserler sırasında Swift'i alıp sahneye taşıyan genellikle yedek dansçılardan biri oluyor ancak bu sefer erkek arkadaşı dizginleri eline aldı. Swift'i kırmızı bir kanepeye yatırdıktan sonra, sıradaki "I Can Do It With A Broken Heart" şarkısını tanıtan performansta da yer aldı.

Arka plandaki iki dansçı Swift'in kollarını ve bacaklarını tutmaya devam ederken, Kelce'nin elinde beyaz bir yelpaze vardı ve onu önce kendisinde, sonra da uyandırmak amacıyla kız arkadaşı üzerinde kullandı.

Bir hayran, "Bu benim tombala kartımda YOKTU" derken, bir diğeri şu ifadeyi kullandı:

Bu, gelişini görmediğim bir süperstar ikilisi!

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Eren Umurbilir

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU