Netflix dizisi Sex/Life'ın ikinci sezonunda, meşhur duş sahnesine rakip bir sahne var

Netflix'in erotik dizisi ikinci sezonuyla geri döndü

(Netflix)

İkinci sezonuyla geri dönen Sex/Life'ta, izleyicilerin mutlaka birinci sezondaki duş sahnesi kadar konuşacağı bir an var.

İlk sezonu 2021'de Netflix'te yayımlanan dizi, eski sevgilisi Brad'i (Adam Demos) hatırlamaya başlayan huzursuz, evli bir kadın olan Billie'yi (Sarah Shahi) konu alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Açık seks sahneleri ve çıplaklık içermesiyle tanınan dizide kameranın, spor salonunda üzerini değiştiren Brad'in penisini gösterdiği sahne bilhassa çok konuşulmuştu.

Dizinin ikinci sezonunun 2 Mart Perşembe günü platformda gösterime girmesiyle, 6. bölümdeki bir sahne benzer nedenlerle kaşların kalkmasına yol açtı.

Sahnede, Billie'nin kocası Cooper (Mike Vogel), yakın zamandaki penis rekonstrüksiyon ameliyatı hakkında konuşan meslektaşı Devon'la (Jonathan Sadowski) birlikte spor salonunun soyunma odasında.

Swinger ('hayatı hızlı yaşayan' anlamına gelen sözcük günümüzde 'eş değiştirenler' için kullanılıyor -ed.n.) Devon'ın penisi, oral seks sırasında araba kazası geçirmesiyle ısırılıp koptuğu için ameliyat edilmişti.

Cooper, arkadaşına seks yapmaya devam edip edemeyeceğini sorduğunda Devon havlusunu indirip penisini ortaya çıkarıyor. Devon, ne yapacağını bilemeyen Cooper'a "Aslında üç santim uzadı" diyor.

Ardından Devon'ın, penisinin artık nasıl çalıştığını göstermek için cinsel organını kavramasıyla soyunma odasındaki diğer erkekler etkilenmiş şekilde onu izliyor.
 

Sex/Life
Sex/Life ikinci sezonuyla geri döndü (Sabrina Lantos/Netflix)


Devon "Piper penisimi ısırıp koparınca hayatımda yeni bir sayfa açılacağı kimin aklına gelirdi?" diyor.

Adamım, daha yeni başlıyorum.

Bu sahne, Sex/Life'ın sosyal medyada viral olan, bir cinsel organı ilk defa sansürsüz gösterdikleri çıplaklık sahnesini akla getiriyor.

Netflix, Sex/Life'a ikinci sezon onayı verdiğini açıklarken dijital platform, dizinin 67 milyon izleyicisinin 20 milyonunun bu sahneyi tekrar izlemek için diziyi geriye aldığını paylaşmıştı.

Bu sahne Celebrity Gogglebox'ın bir bölümünde bile gösterilmiş, Jonathan Ross penisin "kendi posta koduna sahip olduğu" esprisini yapmıştı.

Nick Grimshaw, "Tanrım, salama benziyor" diye yorumlamıştı.

Ayrıca Shahi, ikinci sezonda kendisini ve Demos'u (aynı zamanda gerçek hayattaki erkek arkadaşı) kıkırdama krizine sokan sahne hakkında konuştu.

Sex/Life halen Netflix'te izlenebilir.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU